Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, January 11, 2013

Upah :)

Assalamualaikum dan selamat pagi kekawan,

Upah? upah malam jumaat ker? muhahahahaha.. Merujuk pada n3 Minyak Dagu semalam. Sebenarnya sebelum gi nonton eLLy sempat gi terjah outlet Crocs kat Mid Valley tu :) Memula niat di hati nak gi tengok tengok jer.. Tetiba eh terbekenan la pulak ;) dah tetiba eh ade yang sudi nak bayarkan pulak .. oh yes rezeki jng di tolak  *_*


sebenarnya sebelum nie eLLy plan nak beli design lain.. tapi hurmm tak dok pulak frust!! tapi design nie pun cantik gak kan? cantik tak cantik tak? Btw baru teringat.. dedulu kat online ramai yang jual kasul / sandal brand Crocs nie kan, Sekarang nie dah tak nampak pulak. Ker aku sorang jer yang tak nampak?

Hokey lah nak bersiap gi kerja nie.. Happy working uolls & Have a nice weekend too!!

Mami Jarum : Masa pegang sandal nie terus teringat kata kata si Dee "jgn nak gatal pakai sandal baru bila nak sana pulak.. tak serik2 lagi" muhahaha mak nenek membebel .. 


10 comments:

Dee said...

oh..kau panggil aku mak nenek ye..jangan contact aku lagi..sentap!!

eLLy said...

muhahahaha.. itu panggilan manja la noks :p

nUR_rOsALiNdA said...

Aku nak masuk crocs ni aritu..Tp tunggu² dulu sbb melayan si Khaleef..Pastu dah x jumpa dah celahmana crocs ni..Aku ni Mid Valley mmt fail!!!~

NM03 said...

sayang... sila pakai pop up comment boleh.. hehehe... slow la nk tunggu. jgn marah ye

nak kemana lagik ni...

eLLy said...

oh yer ker noks ... tapi klu pakai pop up susah lak nak reply .. hukhukhuk jap aku pikirkan dulu eh :)

eLLy said...

akak pun sama.. aritu siap google & call dorang sebelum pergi.. huhuhu

L said...

hehe. sonoklah akak dapat kasut baru.. =0

eLLy said...

Hi L, Welcome to my blog!
Kasut baru di tahun baru :p

AkuBiomed said...

Sempat lagi sambar sandal Crocs. :-)

eLLy said...

muhahahaha... sekali sekala bro :)