Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 19, 2012

Ampang Superbowl

Weeeewittt... ape kabar korang? eSok lusa dah nak masuk bulan Ramadhan, Korang dah ganti puasa ker? cepat masih ada satu/dua hari untuk korang ganti.

Ampang Superbowl, Lokasi asal bukanlah di Ampang.. tapi di Time Square East wing @ 5th floor. Menagapa, Kenapa dan dengan siapa eLLy kesini?? saborrr ceq nak cite la nie..

:: Sebelum cite meh nak posing dulu ::

eLLy terjah Ampang Superbowl bersama wajah wajah kesayangan hamba, iaitu : Sis Rasp / NoR / WahiDa & Cik Iyra.  CIK hokey dalam ramai2 dia yg masih membujangkan diri ;p sapa mau berkenalan meh isi borang LaLaLaLa ;)

Mengapa kami disini? Kami disini harus lah sebab nak main bowling nyekkkkk .. ambik sampai 3 line nyeeekkk korang boleh bayangkan tak berapa orang yg join? meriah uolls. Tambah meriah bila di lorong sebelah kami ade baby fish anak ikan perhhh bertambah semangat eLLy baling bola ke longkang .. tak leh nak focus noksss hihihi

:: Wajah anak ikan haruslah di blur kan, karang tak pasal2 mak kena saman nokss, Tapi serious dorang sangat lah hensem dan cute, xspecialy bila bola masok ke longkang HiHiHi ::
Hokey korang jng nak berangan yg eLLy kan cite pasal anak ikan lagi kat sini, sekarang kita sambung cite bowling. Juara bowling petang tu adalah Mdm Nor eLeh menang pun bukan dapat hadiah.. Hahahaha ayat orang jeles noks ;p ..okey dah lah dah putus idea nak taip ape.. korang layan jerla gambar2 yg eLLy cilok dari Iyra & Sis Rasp ... Layannnnnnn 

:: Soalan: Ngape kah muka ku mencebek camtu? ::
:: Jawapan: muka sakit hati bola ke longkang :p ::

:: Sorang ambik gambar, Sorang focus nak baling bola, Sorang sibuk nak pilih warna bola ::

:: Iyra :: Nor :: eLLy :: Wahida :: Rasp ::

:: Wahida dan bola bolanya, tadi bola purple now bola Hijau ::

:: US ::

Kisah ini tidak berakhir di sini.. nantikan sambungan nye esok!!

Mami Jarum : Longkang nombor 25 dan 26 sangat lah bersih di kerjakan oleh ku  ;p

14 comments:

Rasp said...

awimbawe awimbawe awimbaweeeee....
ehhhhh kita sama2 pe membersihkan longkang....
termasuklah lane sebelah tu auuwww....

atty's said...

dah lama tak main bowling..semuanya pun mcm pemain handalan.. :)

NeenaAnuar said...

bestnya main bowling.. dah lama I tak pi lontar bola masuk longkang! hehehe...

*SiRibenMerah said...

best2.. hahahaha...
sungguh elok akak tepek elephant tuh di montotku.. auwww yeahh~ i hapdet minggu depan la.. i membusy nk blk kedah.. laptop x usung sbb beg laptop da rosak..
*motip mention beg laptop rosak??*

wahida said...

kahkah...membaling bola ke longkang adalah perasaan yg sgt hebat kan?

chichi said...

wahhh seronoknye korang..wahida mmg tunggu masa nak pos gamba anak dia main bowling tu..aku dah nampak..hahahahaha

eLLy said...

Rasp,
awimbawe awimbawe awimbaweeeee ....


atty's,
Mcm pemain handalan oh tidakk :)

Neena,
Hahahaha jom kita pi lontar bola masuk longkang sesama! hehehe...

Iyra,
Motip mention beg laptop rosak??

Wahida,
perasaan yg sgt hebatttttttt

Chichi,
Aik camno ko boleh nampak? hahahaha

Dee said...

apsal gambar mcm dislimkan je? oh..korang semua hilang lemak sbb sibuk menyapu longkang..faham2..hahaha..

*SiRibenMerah said...

mau tau la kak dee.. angkat bola bowling sapu longkang je da leh slim badan.. tayah susah2 g gym dah..
tuh laaa.. sape suh x join.. hehehe~

eLLy said...

Dee, hihihi badan slim tangan besar noks ;p


Iyra, jom 2nd trip kita angkut Dee sekali!!

akubiomed said...

Jauhnya main bowling dari Rawang hingga pergi ke Ampang.

eLLy said...

Akubiomed,
Kat Rawang mana de Bowling bro :p

Mak Lagenda said...

Sonot weh main boling reramai gitu. Kalo mak ada, bkn lawan bowling, lawan gelak sbb bnyk yg msk longkang dr lalu kat track dia

eLLy said...

Mak Suri, Hi 5 la noks.. nanti kita tubuhkan club "bola longkang" wakakakaka