Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, July 13, 2012

Mini HoneyMoon -Langkawi lagoon Resort

Langkawi Lagoon Resort yg super best !!! Kat sini juga ade menyedikan kan Water Chale. tapi for this visit eLLy just stay at normal rooms. Jom kita ronda satu bilik ...

Room 211 is a Deluxe room yer kawan2 .. tapi bilik nie tak mengadap laut. Tak per tak menjadi masaalah buat kami. Asalkan bilik tu bersih dan katil besar sudah memadaiii *kata free tak kan nak demand lelebih pulak kan*

 Yes katil besar !!

 Double Yes!! ade katil / port untuk melepak di ujung serambi ;)

 Mcm biasa segala infomarsi tentang Hotel dan Langkawi juga ada di sediakan.

Hurmmmm luas kan boleh main kejar2 di sini *pada sapa2 yg nak bawak anak2 la kan*

 Ada Dapur noksss.. Ape jadahnye aku nak memasak kat sini!! kat umah sendiri pun malas nak masak inikan pulak memasak ketika bercuti oh NO No NO !!

 Bilik air yg besarrr *tapi tak de bathtub*

Dan yang menarik nye disini, pihak Hotel juga ada menyediakan ..................

V V V V V V
V V V V V
V V V V
V V V
V V
V
V V V V V V
V V V V V
V V V V
V V V
V V
V
V V V V V V
V V V V V
V V V V
V V V
V V
V
 Talcum Powder daa ;-)

Kepada sesiapa yang berminat untuk menginap disini boleh la hubungi

Langkawi Lagoon Resort
Lot 78, Jalan Kuala Muda,
Padang Matsirat, 07100 Langkawi,
Kedah Darul Aman, Malaysia.
Tel No: +604 - 955 8181
Fax
No: +604 - 955 8881
Email : rsvp@langkawilagoonresort.com

Mami Jarum : Next visit rasa nak cuba di Water chale la pulak

12 comments:

Siti Shuhadah said...

hotel sgt cantik !!

Mak Lagenda said...

Katil besau tu yg paling best nok.. leh main guling2 jatuh,bangun naik balik atas katil, guling2 lagik..

muahahahhaaha..

Rasp said...

FOC ek...memang berbaloi sgt2....

atty's said...

beshnya..bilik..katil besar..yg besh FOC..lagi

eB said...

uish katil dier tuh best. :)

ratna said...

Besarnya bilik...

IxoR@ said...

seronoknya honeymoon... bilik pun sweet.... rasa tak mo kuar bilik ahhh.... hehehehe....

Zaid said...

teringin nak tinggal kat Water Chalet

akubiomed said...

Selesa untuk 2 orang. :-)

eLLy said...

Siti Shuhadah, Yep memang cantik sis

Mak Suri, Guling guling jatuh tapi jng sampai tercedera sudeh :p

Rasp, Yes darling .. FOC beb!

Atty, Tetamu dlm bilik tu pun besar :p

eB, yeszaaa terbaikkk!!

Ratna, besar kan sis ..

Ixora, kat luar hujan dik .. memang most of the time kat bilik jer :p

Zaid, Sama la kita .. InsyaAllah klu klu ade rezeki tak kemana

Akubiomed, Sangatttt selesa :p
.

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

Bitt (double IS) said...

besar ruang dia..cun! ada adegan larik2?? akakkakaka