Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 2, 2012

Oh My June!!!


Assalamualaikum Wbt. HelloOoOoO July!!!! Hello everyboOodyyyyyy!!!! Chakkkk!!! tanjat tak? tanjat tak? pejam celik pejam celik almost one mth gak eLLy tak menghapdet blog.. sejak empat tahun bergelar blogger first time eLLy menghilngkan diri begini punya lama.. okey lets moving forward but b4 that meh eLLy share dng uolls secara pukal my xtiviti last month


6th June
Memula haruslah tepek gambar tuan rumah.. i know uolls mesti rindu rinduan kat eLLy khannnnn :) Ini gambar masa eLLy gi meronda kat Pavillion kebetulan ada promo baju Mickey & Minie. Tak beli pun takda saiz ;p


8th June
Hurmmm date nie bertembung pulak dng Bday celebration untuk sis Dee, Tapi memandangkan my opismate dah booked i dulu makanya tak dapat lah eLLy join bday Dee. Btw eLLy tak kemana pun, dinner dng opismate kat Hotel nie jugak. BBQ dinner @ pool


9th June
Hurmmm xtiviti nie memang tak di rancang pun.. memula plan lain tapi last min dah jadi lain. Sebenarnye 9hb aritu bday  eve MyLuv. Memula kami plan nak gi bercuti tapi memandangkan MyLuv habis kerja lambat dan memikirkan faktor2 yg lain so kami cxl lah plan nak bercuti tu. Pastu calling2 my sibling tengok sape yg available  bila dah confirm  berapa org yg available ... okey lets karok!!!


Duan & Isya sangat bersemangat nyanyikan lagi bday untuk Mamu!! Lebih dari 3 x lagu yg sama diulang tayang oleh mereka berdua adehhh layan kan jer la.

Si kecil Zarul pun kami angkut sekali, memula tu memang dia mcm rimas.. 
tapi lelama yes berjaya!!! 

My Happy Family *_*

Happy bday sayang.. i love you.. muuahhhh
eh mcm sesuatu lak bila letak watermark kat situ .. tetttttt 18sx tul la korang nie ;)

17th June
Masa nie eLLy bawak Mak, Ayah, Mybro, SIL & Baby Zarul balik ke Rawang. klu dah ade tetamu kat rumah, tuan rumah harus lah rajin ke dapur .. on that day eLLy cuma masak Nasik lemak for Bfast & lunch .. petang sikit eLLy wat laksa :)


Mak dan Ayah eLLy suka berkebun, so aritu habis semua lalang lalangssss ku di cabut oleh mereka, bukan itu jer siap gamburkan tanah & baja bagai. Sebagai anak mesti lah eLLy bangga coz mak & Ayah saya sangat rajinnnnnn ;p dlm ertikata yang lain sebenarnye aku yg malas!!

23rd June
Off day, dok sorang sorang kat umah. Dlm peti ade lagik kuah laksa, so meh la kita rebus laksa *eLLy pakai laksa cap cabai*  &  panaskan kuah. Hrmmmm yummmehhh !!!

27th June
Merembat perfume baru tanpa pengetahuan MyLuv hehehe.. tapi sekarang dia dah tau ;p
beli bukan saja sebab wangii tapi sebab botol dia cantikkk!!! Meowwwww


30th June
Hari makan sedunia, Pagi bfast kat Hotel, Pastu attn weeding anak jiran, pastu gi umah BIL Majlis doa selamat *masuk umah baru* Pastu gi umah BIL yg lagi satu lak coz My MIL & FIL ada kat sana dng sibling Seth Mat yg lain. Fuh Makan2 Makan!! Rezeki jng di tolak maaa


Wedding yg eLLy gi aritu kan  ada VVip yg datang.. eLLy tak ingat lah nama penuh Vip nie klu tak salah Toh Puan Pauziah mcm tu lah lebih kurang namanye. Dapat lak meja betul2 depan Vip hurm nak kunyah pun tak tenteram. hehehehe. Ade protokol hokey!

Lepas habis semua xtiviti makan makan makan.. Seth Mat singgah tempat kerja dia jap. Untuk mengisi masa "menunggu" eLLy layan Dejavu Di Kinabalu :) orang lain dah lama follow, eLLy baru jer terjebak.. baru ep6.


Okey sekian sahaja rumusan xtiviti eLLy untuk bulan June. Fuhhh lega... Pssttt klu nak update sebulan sekali boleh? HikHikHikHik



Mami Jarum : Dear July pls be good to me >.<

8 comments:

rasp said...

hahahahahahahahah part 18sx tu sgt sesuaiiiiii .... apa yg sesuai, lu pikir lah sendiri hahahahahahaha...

akubiomed said...

Tu dia rangkuman entri untuk sebulan. :-)

eLLy said...

Rasp, hihihi bila dah siap semua baru perasannn hihihihi :p


Akubiomed, hihihi lagi senang update sebulan sekali kot.. hehhehe :p

Dee said...

paling xleh blah watermark tu..kahkahkah...

-gedek! said...

Wah! siap pelok2 lagi....

ehem ehem

Bitt (double IS) said...

perghh terus update sebulan ko! setujuu dengan kak dee...hahahaha perwatakan mu sangat comel! saya suka!

*SiRibenMerah said...

amboi.. senang baca.. satu post je sebulan nye kisah.. hahahahaha.. dulu iyra penah la buat camtuh...
hikhikhik~

eLLy said...

Dee, hahaha mahal tu :p

Gedek, eHem eHem :p

Bitt, Hahaha sebulan sekali lagi sonang ;p

Iyra, Senang kan hihihi