Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, July 20, 2012

Rasp Bday Celebration

Assalammualaikum.. Salam pagi Jumaat yg dingin. Dah mandi ker belum? Sajer jer nak kasi tau yg eLLy baru jer lepas mandi :p masih berkemban Dalam kesejukan eLLy terus buka Pc nak update blog .. kelazzzz tak?

Rentetan dari kisah yang eLLy update semalam, Selepas kami berhempas pulas di Ampang Superbolw, Kami berjalan berkumpulan ke SweetChat untuk agenda yg seterusnya. Agenda apa kah itu? tengok tajuk n3 dah boleh tau :)

Masih mengekalkan ahli yg sama dan gambar di atas diambil oleh suami2 mereka yang sangat sporting, Suami saya? eh Suami eLLy sporting jugak tapi klu dia kerja hurmmm aper pun tak boleh!

:: Wahida :: Iyra :: Bday girl Sis Rasp :: Nor :: eLLy::

:: Cute kan budak2 nie Semua nak pilih menu sendiri ::

Ini lah agenda yg di nanti nantikan.. Agenda meniup lilin dam memotong kek sambil diIringi alunan lagu birthday yang amat merdu dari kami secara berkumpulan.

:: Surprise !!!! ::
Terimalah hadiah dari kami 
(eLLy/Nor/Iyra/Wahida/Amy/Ayu/Eida/Dee dan Kak Tina)

 :: Kelly Moore The Posey ::

Mami Jarum : Selamat menyambut Ramadhan Al mubarak!! Sudahkah anda bersedia? pada para2 isteri dah mandi junub ke belum? Ahkassss jng nak meluncah yer i sekadar nak mengingatkan jer :) LoveLoveLove

7 comments:

atty's said...

salam ramadhan jugak tuk elly..
beshnya sis rasp dpt diah

Rasp said...

berkemban...nak ku bayangkan ke tak..hehehehehe

Thanx so much for the lovely time and gift...

Maaf atas segala khilaf ku ya sis...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Mak Lagenda said...

Haik?? MUka si wahida pun ado kat sini?? OOooOoo..selama nih elly berkwn dgn wahida tu la jgk yeh??

Cisssss...baru ku tahu ghupanya! Cit

eLLy said...

atty, Selamat berpuasa noks .....


Rasp, no prolemmooooo ... eh bukan pasal berkemban ye .. if pasal berkemban sila jng bayangkan ngerii weh :p

Mak Suri, eLLy dah lama bercerekarama dng si Wahida tu nokss camne mak baru tau.. ish ish ish

sW33tdARLiNG said...

regret tak dapat join... huhuhu

*SiRibenMerah said...

bulan depan kita kumpul semua.. hehehe~

Bitt (double IS) said...

salam ramadhan yuuu...selamat berpuasa :)