Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, July 10, 2012

Mini HoneyMoon

Morning.. Morning.. Morning.. aura sudah mari jom kita update sebelum aura M pulak yg muncul. Alkisah tersebut lah satu kisah Sang suami yg memenangi loteri opss silap.. Sang suami yg memenangi voucher percutian di tanah Mahsuri. Walaupun setakat satu hari tetapi sang isteri tetap jugak nak pergiiiiiii..

Maka terjadilah perkara itu ..
Seawal 7.15 pagi kami dah berada didalam perut besawat AK5320. Pernerbangan yg cuma mengambil masa Satu jam telah memboleh kan kami menjejakan kaki di bumi Mahsuri di awal pagi.
Pekara pertama ketika sampai di Airport harus lah mencari kereta untuk disewa. Memandangkan cuma kami berdua, kita sewa ViVa sudah. Harga dipasaran satu hari RM60 hingget dan memandangkan kami akan pulangkan kenderaan tersebut di lewat petang kami  bersetuju untuk membayar RM100.

Tempat pertama yg kami tuju ialah ..... Kedai makan!! lapaq weh. Bila perut lapaq aper pun tak boleh :) lepas makan kami gi terjah "Haji Ismail Group" ini tempat wajib sape yg tak singgah ke "Haji Ismail Group" maka tak bermakna lah kunjungan anda ke bumi Mahsuri.

 Tempat kedua yg kami tuju adalah ..
Di "Idaman Suri" nie koleksi coklat tetap ade cuma tak banyak pilihan mcm di "Haji Ismail Group" Cuma di sini koleksi pinggan mangkok untuk koleksi Raya sangatttt lah banyak! nak tahu ape yg eLLy beli untuk raya tahun nie?

Sila jangan betulkan screen anda. Memang itu yg eLLy beli ketika berada di "Idaman Suri" Hajat di hati nak beli koleksi Vantage, dapat satu dua ketul pun jadik la tapi hampehhh kat "Idaman Suri takde product Vantage yer kawan2 sila jng pasang angan2 jika tak mau kecewa mcm saya :(


Kring.. Kring..*hp berbunyi* "Puan bilik puan sudah ready.. Puan boleh check in sekarang ..."
  

Mami Jarum : Kat luar hujan turun dng lebat nye... 

10 comments:

Rasp said...

memula stori mini hanimun...
major hanimun bermula selepas hp berbunyi ek sis...lalalalala...

Mak Lagenda said...

Mana coklat utk maknya nih elly??

eLLy said...

Rasp, Major meh.. awal lagikk la hihihi


Mak Suri, eH bukan U on diet ke sis? Lalalalala ;p

wahida said...

sila bwk ole2 dari langkawi semasa perhimpunan pelangi sabtu nnt...hahaha...

eB said...

wah rajin mak yong nh berjalan eh? hepi :)

iAwani said...

nama Idaman Suri tu, sungguh cantik. Sedap disebut.

akubiomed said...

Masa pergi ke Langkawi beberapa tahun lalu tidak sempat hendak jalan-jalan kerana pergi atas urusan kerja.

Bitt (doubleIS) said...

sampai2 terus shopping..wahhhh syookkknyaaa :)

eLLy said...

Wahida, Perhimpunan meh? Hihihi

eB, jln jln cari makan .. pstt mak yong? Aper kah?? ;p

Hai iAwani, Welcome to my blog.
Bukan setakat sedap di sebut .. tapi sentiasa menjadi igauwan para isteri ketika di sana :p

eLLy said...

Akubiomed, Ujung tahun nie sila la bawa isteri kesayangan ke Pulau Langkawi :)

Bitt, hihi memang tak de plan lain pun :)