Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, July 16, 2012

Mini HoneyMoon -Penutup

Morning nak sambung cite Langkawi boleh? Boleh ker.. tak boleh ker.. eLLy tetap nak update jugak .. korang rajin rajin lah baca eh .. sikit jer lagipun :)

Hari yg kedua eLLy di Langkawi, Mcm biasa hujan masih membasahi bumi. Jika pepagi dah hujan confirm lah kami akan lepak di bilik jer. Plan asal sebelum bfast nak ronda2 tepi pantai tapi hampa. 

Dlm jam 930 baru kami terhegeh hegeh nak gi breakfast. Masuk jer Coffee house Ooomak'aiii semua table di penuhi oleh Pak Arab & Minah Arab yg lebih mengkagumkan lagi cuma kami berdua jer pelancong tempatan.. Opsss pelancong ker :} Sekarang kan memang musim pak2 Arab bercuti.

Lepas breakfast naik bilik tengok tv .. tido .. mandi .. kemas barang dan dlm kul 2 petang kami check out. Dari Hotel kami direct to Pantai Chenang, Oh di Pantai chenang dah ada McD 24hrs hokey!! *Baru di rasmikan pada 1/7/2012* senang ingat coz kami gi Langkawi 2/7/2012 :]

Lepas bab meronda di pantai Chenang kami gi lunch di Pekan Kuah pulak, After lunch and lite shopping *MyBro last minit kirim suruh belikan rokok* dari situ kami direct to Langkawi Airport. Sampai Airport pulangkan kereta sewa dan sambung shopping di Duty Free Shop *My Friend kirim belikan lipstik Dior*  abis bab kirim mengirim .. Check in kat kounter kastam dan kemudian terus ke counter AirAsia :)
 Moral of the story eLLy & MyLuv terbang ke Langkawi semata mata untuk makan, tidorrrr dan membeli coklat.. agagaga

Tak lupa juga eLLy belikan sedikit pemanis mulut untuk kekawan di opis .. pemanis mulut hokey.. Motif ?? Sila jng mengumpat di belakang saya HiHiHi. Jangan risau .. So far semua rakan sekerja ku sangat baik dng ku Kalau kat belakang ceq taktau la. LoveLoveLove


Mami Jarum : As usual flight Air Asia will be Delay for one hour Hurrrrmm

12 comments:

Rasp said...

betui2 relaxing weekend gitu....
ehem ehem...

sW33tdARLiNG said...

are you sure motippp honeymoon korang makan tidur & beli cokelat??? takde ektibiti lain ker? are you sure????

sebelum tido buat apa??? ngeeeeh

wahida said...

kahkah...senyum baca komen sweetdarling tu....

eLLy said...

Rasp, Sangat relaxing .. ehem ehem ..

aMy, jeng jeng jeng .. itu biar lah rahsia hihihi

Wahida, Asal ko tak datang umah aku semalam?

akubiomed said...

Langkawi ini syurga cokelat. :-)

eLLy said...

Akubiomed, Yeszaaa syurga cokelat..

eB said...

sgt2 jeles okeh? hu3

eLLy said...

eB, Jeles apekah? Mengapa kah? hihihi

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

Bitt (double IS) said...

ye la hujan jek sana khennn...hehehe hahhahahhaa memang la amy nih! hahahahhhaa

atty's said...

apa pun motifnya percutian elly..janji sama insan tersyg..gtu

eLLy said...

Bitt, Amy tu still dlm pantang pasai tu dia camgitu hahahahaha lariksss

Atty, kan kan kan yg penting dng org tersayang :p