Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, July 5, 2012

Hari ini saya kerja !!

Salam Pagi Khamis :) Kejap jer dah khamis kan, Kejap jer cuti dah abis hukhuk nama pun Short breaks ;) Im back ... back to work!!! tapi kepala dok pening lalat nie.. maybe kat Langkawi banyak main kot .. Main hujan daaa :p 


Cerita pasal percutian singkat ku itu nanti la eLLy story mory eh.. nak punggah beg dulu .. pastu nak makan ubat & tidooo.. ini n3 yg dikarang dimalam hari so sila jng konfius :p  esok pagi kena pergi kirjaaaa maaa tak kan nak sambung MC kot :p

Mami Jarum : Pergi satu beg 5kg .. Balik dua beg 16kg

6 comments:

atty's said...

mesti byk borong coklat...dah beranak begnya.

*SiRibenMerah said...

untunglaaaa pegi langkawi.. hehehe.. best~

Rasp said...

banyak 'maiiiinnn'.... jeng jeng jeng....
oooppsss main hujan ek hehehehe
take care sis...

-gedek! said...

nasib baik ingat lagi opis kat mana...

akubiomed said...

Holiday sudah habis kena bekerja kembali

eLLy said...

atty, hihi beratus gak la habis untuk coklat ;p

Iyra, untung la orang ti gi Nedan ... lalalalala

Rasp, hihihi jeng jeng jeng

Gedek, itu wajib if not cukup bulan gaji tak masuk ;p

Akubiomed, hukhuk sodeh :(

.