Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 14, 2010

Bismillahhirahmannirahim .. Asslamualaikum wbt

Hilang ? satu minggu hilang? ish ish ish sorry guys .. bukan lupa tapi tak ingat..
bukan tak ingat nak update blog tapi tak ingat nak cite ape ✖‿✖
Poyo je kan .. hehe jng marah!!

Ari nie Hari Isnin, monday bluse or monday blue or monday whatever ..
tapi yg pasti hari nie short of staff.. sorang cuti bersalin, sorang cuti SIL kawin,
Sorang cuti coz nakgi sunway lagoon .. soo 2 pagi 2 middle. Reddahhh je laa ..

taknak la cite pasal kerja .. Jom kita cite pasal MAKAN !!!
ye saya suka makan (。◕‿◕。)

Malam Sabtu aritu eLLy & MyLuv skali lagi gi AROMA ikan bakar.
Sis Rasp kami sudah jatuh cinta sama itu tempat (◕‿◕)


Tembikai Laici
 
Dimulakan dng Kerang Bakar

Ikan Jenahak Bakar $35 ini boleh 4 org makan.
Tapi kami makan berdua je
Sup sayur lupa lak nak ambik gambar
Dan yg paling di tunggu tunggu

l
l
l
V
VV
V

CHILI CRAB

Okey sekian saja untuk hari ini.

 

12 comments:

Aleeya said...

chili crab tu nampak besttttt..ha la..lamanye sonyappp jgn ilg terus da ler yer elly

nanonano said...

apsal nk potong lak ayat kami mkn berdua je tu?
huhuhu
oowhh terliur ngn air tu..
tgh kering tekak neh..

rasp said...

oooooo u dah repeat...
i nie ntah bila nak repeat...
i pun jatuh hati gak kat situ...
tapi tu laaa...jauuuhhhh ermmm...
oooooo chili crabbb ooo chili crabbbbbb

@xiM said...

NAK CHILI CRAB!!

restoran ni kat mana kak??

Yatie said...

alahai sodap nyer....

eLLy said...

Aleeya, bukan nampak best.. tapi memang BESTTT !!

eLLy said...

Nano, he he tak nak la nampak mcm kuat makan sangat ;p

Dahaga? sila dapatkan dikedai yg berhampiran ;p

eLLy said...

Rasp, sis dari rawang dlm 1hrs je
so berbaloi baloi ;p

eLLy said...

Axim, kat JLn pantai jeram Kuala Selangor.. nak nak gi calling calling je la ;p

eLLy said...

Yatie.. oh yatie mamang sooodap ..
emmm terbayang bayang lagi nie ;p

UnGu VioLet said...

waaa... bestnye kak.. lame mar tak pekena ikan bakar nie kak...

eLLy said...

Mar, emm kena balik sini la baru ade can' kan ;p

sabar ye ..