Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 25, 2010

FoLLow me

Salam Pagi jumaat .. Ari nie ingat nak tepek lagi gambar ;-)
tapi malas la pulak .. nanti kita update kat FB je la

Kawan kawan sudi sudi la clik kat followers nie
dulu eLLy ade tapi tangan nie tergatal la pulak pi delete,
So skarang kena update yg baru ..



Klu tak boleh clik kat cini, Cuba clik kat side bar kanan atas skali

Hopefully by today Myopis dah boleh siap 100%

 

5 comments:

Aleeya said...

ko suh aku klik ape ni elly, aku tak nampak hape pun..ke blogger aku yg mengonggsss

eLLy said...

entahh aku pun tak tau ..
nanti aku cuba lagii

IdaShah said...

i follow..

eLLy said...

Ida, tq ;)
i flw you too

mummysyafie said...

klik mana satu ni elly? tak nampak sidebar pun. mesti sebab ko ubah layout kan. ko tahu tak naper blog aku tah berubah2 since dari dulu..sebab ni la. aku tak reti..hahahah...takut terdelete benda lain.