Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 23, 2010

Opis make over Part 3

Morrrninggg .. kita sambung lagi kisah My opis make over ;)
Sudah jemu ke? jng la jemu lagi coz ini kisah yg menarik it's happen after 12 years.

170610 - Pagi

Gigih posing ..
BUKAN
Gigih Buat kerja ;)

170610 - Tengahari

Si mamat nie Dah sengal
coz dia cakap di dah lalok hidu gam ..
kuat betul bau gam wehh !!!
Ini klu Polis buat serbuan harus semua masuk lokap
atas kesalahan Menghidu Gam secara beramai ramai ;)

170610 - Petang

Ha ambik ko .. sampai camtu skali nak cari document ..

Esok sambong lagi ye .. tak leh panjag panjang,
Coz tempat tak selesa lagi nie ..

 

14 comments:

nanonano said...

amboi kak..
dah gaye cam dokter bedah dah..
hihi :p

IdaShah said...

mesti tak selesa wat keje ofis bersepah camtu.pakat cuti ramai2

marinahunny said...

smpat lg pose tu..hahaha

nads said...

wah...syok posing yer..haha..
kak, nanti nad report akak hidu gam beramai2..haha...

Yatie said...

pose lebey ar kak ;)

rasp said...

u cam doktor aaaa sis...
nak gi bedah ke?
mau rimas tgk ofis selerak kan...

eLLy said...

Nano .. waka waka Doc bedah ape agaknye tu?

eLLy said...

Ida betul tu! sungguh la tidak selesa jiwa & raga ku ;)

eLLy said...

Marina, he he pose tu wajib.. bukan selalu dapat pose mcm nie ;)

eLLy said...

Nads, jng dik nanti glamor akak masuk TV kalah apek ;)

eLLy said...

Yatie, Opss terlebey sudahh ;>

eLLy said...

Rasp, tu la dulu cita cita memang nak jadi Doctor.. tapi i nie fobia dng bilik mayat *_*

mummysyafie said...

aku ingat kan doctor mana la tadi posing kat blog ko

mummysyafie said...

aku ingat kan doctor mana la tadi posing kat blog ko