Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, June 17, 2010

Renovation Under Progress

Salam, Kawan kawan kat Opis nie dorang tengah buat Renovation
Setelah 12 tahun i keje kat cini, Ulang skali lagi AFTER 12 YEARS !!!
nie la pertama kali dorang buat Major Renovation kat Opis nie ..
Selalu touch up je but Now Major renovation .. Ohh sungguh teruja


P/s Renovation kat OPIS je tau room guest dah buat last year :)














12 comments:

Aleeya said...

wowww pasneh malatops la opis ko eyh ...

ingatkan blogger je wat renovation blog..heheh

nads said...

wah...excited nyer...nad pun xsabar nak tgk opis akak dah lawau nanti...hehe

@xiM said...

baca tajuk ingat blog ni under renovation..:)

rasp said...

wuhuuuuu...baru lah leh suntik semangat baru nak ke opis nanti ek...

eLLy said...

Alyeeya.. a'aa meletop la sangat!
at the momment sangat la tunggang langgang jadi nye ..

eLLy said...

Nads, Nak tenggok?? tunggguuuu

eLLy said...

@xim, blog nie baru je buat make over ;)

eLLy said...

Rasp.. hopefully bgitu la ;p

IdaShah said...

cantek lah pasni

mummysyafie said...

dah 12 tahun elly? lama gak ko kerja situ erkk..mesti pekerja cemerlang ni

pasni leh la kerja ngan semangat bila opis direnovate

eLLy said...

Ida, emm moga moga cantik.. but now still tunggang langgang ;p

eLLy said...

Nor, yeszaa.. cermelang gemilang & terbilang ;>