Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, June 22, 2010

Opis make over Part 2

160610 - Kami di alehkan ke bilik sebelah ..
Urusan jual beli harus dijalankan jugak,
haha mcm jual beli saham la pulak
Walau pun di tempat sekangkang kera, Bussies harus dijalankan
coz by next mth Pak Arab akan ramai turun ke Msia
Dorang nie suka betul Holiday kat Msia kan.

Terpaksa pakai Mask coz at my area dorang dah tanggalkan carpet
habuk debu semua adee

Posing tetap posing..
Nampak tak kat belakang tu carpet sudah ditangalkan?

NEXT ...
 

10 comments:

Aleeya said...

UIKS DA CAM KEJE KAT HOSPITAL JEWWW SEMUA PAKAI MASK HEHEHE

nads said...

uiks..kemain sakan renovation nih...kak, cute ok kena pakai mask..

rasp said...

sis, bro kat blakang u tu pun tumpang glamer....

Yatie said...

sesekali pakai mask cute gak yer....

*ayu the sun* said...

horro kan... ada construction and we're in office.. isk isk isk..
yang comey is even behind the mask..akak comel ni tetap sengih..
comey!

eLLy said...

aLeyaa, A'aa kami semua jadi Doctor ari tu ;>

eLLy said...

Nads, Cute ke wakakakaka ala ala ayat ayat cinta gitu ;>

eLLy said...

Rasp, sebenarnye dia heran ngape kita suka sangat ambik gambar.. aleh aleh dia pun tompang skali ;>

eLLy said...

Yatie, tu la dah cute tu satu hal.. tapi semua dah berangan jadi doctor ;)

eLLy said...

Ayu, cute bukan saja dari senyuman tapi dari badan ku yg montel itu ;)

walaupun pakai mask senyum tetap senyum.. mcm la orang nampak ;)