Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 16, 2010

Ohh tidakkk !!!

Ohhh tidakkk ... saya sudah berUBAN
sudah tua ?? ohh tidak anggap je la rambut itu bermasaalah
ayat untuk menyedapkan hati
Orang kata jng cabut.. tapi geram la ..
tak sempat sampai umah,
dlm keta memandangkan jln jem so terus eLLy cabut
MyLuv ckp "welcome to the club"
Waaaaaaa nak nagis okey !

Uolls dah berUBAN ke belum?
cakap yg benar wahai kawan kawan ku ..

 

13 comments:

nanonano said...

hihi rilek kak elly..
bukan tua..
tp matang :p
*eceeyyy nk amik ati lg tu :p*

nads said...

hehe..tua ke? xpe,umur tua..jiwa muda..huhu

Aleeya said...

takpe elly, bio rambut de uban, bio umo meningkat..janji ati bia mudaaaaaaaa hahahaha

rasp said...

walopun rambut ku beruban dgn jayanya...
tapi i'm still young at heart hehehehe

ct_nurmarlissaa said...

huhuhuhu..mee pun berubann tapi....masihh muda remaja...huhuhuhu..melampauu kan...

eLLy said...

Nano, mekasih la coz sangup menjaga hati ku :)

eLLy said...

Nads & aLeeya
A'aa kepala je tua tapi Hati muda sok mooo ;)

eLLy said...

Rasp, yess saya suka cara andaa ;)

eLLy said...

Ct .. He he dan sentiasa ceriaa gitu ;p

IdaShah said...

makin cabut makin byk bior kan aje

mummysyafie said...

aku ada gak ler yang..tapi takde la banyak cuma kekadang uban tu dicover oleh warna rambut yang blonde pelesu ni.

eLLy said...

Ida, geram lorrr..
tapi mak aku pun ckp cam tu gak ;>

eLLy said...

Nor, aku pun dah lama tak cat blonde' Rambut nie .. moga moga lepas cat tak nampak la .. coz aku kat opis tak pakai tudung, boleh la cover cover cikit ;)