Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 28, 2010

Morning

Morning, morning Morning.

Emm tak sempat nak update, Busy nok .. busy cover kerja orang ..
Kalau my Asst manager cuti, base on seniority secara tak langsung
eLLy nie konon konon orang nombor dua la kat opis nie.

Oh bukan merungut .. saya sangat Ikhlas berkerja ..
tambahan pulak hari nie hari Isnin, so memang berkobar kobar ;-)

cuma tak sempat nak menjelajah ke blog kawan kawan ..
tak tau la kot after lunch nanti.. if not malam malam karang la.

Status kat FB
"ayang ngape badan awak tak mcm Ronaldo ??.. sebab badan awak pun tak mcm aishwarya rai ... " kuaangggg ajaaqqqqq

Pssstt dah add saya ke @ your FB?


 

3 comments:

Aleeya said...

heheeh lawak tol status kat fb korang hahahahaa

eLLy said...

aLeeya, emm itu la hakikatnye ..
aku nak kenakan laki aku .. aleh aleh aku yg terkena ;)

IxoR@ said...

dah lama dah add...

:D