Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, September 6, 2011

Anak berudu anak katak ..

Aloo selamat tengahari semua ... Hajat di hati nak update kisah raya,
tapi ape kan daya eLLy kesuntukan masa nak mengUpdate :((
nak wat auto publish pun tak sempat, busy mengalah kan ade anak 10!!

Tak pe korang update la dulu..
jap lagi bila dah tak berapa nak busy eLLy akan gi ketok pintu umah sorang2. BW
Klu dah ketok tu jng lak uolls tak buka pintu.. cian ai tunggu kat luar lama2 :(

okey la eLLy sudahii n3 singkat ini dng pantun 2 kerat ..
Anak berudu anak katak
korang rindu saya tak?..

 

9 comments:

nads said...

Wah..siap pantun yer...
Xpe, nanti dah free bleh apdet ok...

nanonano said...

geli la nk main ank berudu anak katak ni,
ekekekke

akubiomed said...

Hari ini baru sehat dapat menjengah dan mengomel dekat sini :-)

♡ a.y.u ♡ said...

oke2 balas pantun tu yea..

ank katak anak berudu
yea yea sy rindu...

hahaha..

sW33tdARLiNG said...

nak kena komen jawab pantun gak ker? hehehehe

anak pak dollah cari berudu
mestilah rindu

eLLy said...

Nads, okey i will

Nano, hihihi sapa suruh main dng anak berudu tu :)

Akubiomed, laa tak sihat ke.. tapi skarang dah cihat kan.. alhamdullilah

Ayu, rindu kat akak or rindu kat dotdotdot :p

Amy, wah pandai ko berpantun ye :p

rasp said...

me windussss....
me pun lum update citer raya...
agak malas.....
bodyku kat opis, tapi mood masih cuti raya :)

Pepel BoNda AmaNi said...

nak cari pantun balas dulu baru leh jawab pertanyaan tue.....

eLLy said...

Rasp, Sama la kita ... MOOD rayaaaaa


Eida, ha pi carikkk copettt