Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 12, 2011

SAMBUNGAN

Okey SAMBUNGAN kisah malam pertama raya ku.

Kisahnye bermula di cini .... rewienddddd jap ... lol
Lepas mybro balik lebih kurang kul 2:30am camtu. eLLy pun sambung Zzzz ..
Dlm kul 3am tetiba rasa mcm ada benda bediri kat sebelah kanan eLLy ..
eee gerunnn jantung dah berdegub laju.. lidah kelu tak terkata ..
pastu rasa mcm di himpit .. tetiba eLLy terdengar bisik kan di telinga
"Ayangggg jom gi ronda kat bawah ... (Jln TAR) .. " Ngeeeee...

Adehhh klu dah bergolek atas katil bila org ajak berjalan memang malass la jawapnye
tapi MyLuv rela turun sorang sorang. Di pendekan cite MyLuv beli
  • 2 Pasang Baju Melayu (Peach/Black)
  • 3 Helai jeans

Haa ambik ko sape kate lelaki tak gheti shopping!!


Malam nie MyLuv terbang meninggalkan ku :( sob sob sedihh


 

13 comments:

NM02 said...

laki aku tak reti shopping kalu takde aku... manja gedik namanya

meh tido kat umh aku

♡ a.y.u ♡ said...

alolo...cian kak elly kena tinggla...hehe

sW33tdARLiNG said...

laki pun jenis shopping sengsorang.. sbb kalau ada aku, mesti aku ngecek plak kat dia bahagian aku.. hahahaha

akubiomed said...

Kalau baju Melayu okay lagi kalau suruh beli baju kurung dan kain tudung isteri belum tentu lagi :-)

eLLy said...

Reena, laki aku setakat nak beli tuk diri sendiri boleh la tapi klu untuk aku belum tentu lagik :p


Ayu, a'aa cian saya :(

eLLy said...

Amt, hahhaa itu memang pasti!! :D


Akubiomed, hahha sama la dng laki den 2x5 huhuhu

Dee said...

alahai siannya kena tinggal..jgn nangis tau elly..

lagenda said...

My pokcik, jgn mimpi le nak beli hape2 klu idak yg mak membelikannya..

Entah2, seluar kecik tu pun..kalo idak mak yg menukarkan yg baru, idak reti dia nak beli baru kot! Err tp part saiz tu, mak terpaksa la tanya dia sbb dia je lbh mengetahui! MiaAhahaha..:P

Mya said...

laki nampak je mcm tak reti shopping.
tapi sekali shopping, WOW!
gittew..

eLLy said...

Dee, sob sob meleleh gak air mata ku.. tapi cover coz rakan sekerjanye ramai :p


Mak, mihahahaha klu saiz sendiri pun tak tau bahaya tu :p


Mya, tu la pasalll .. tapi klu dia belikan untuk kita sepasang dua pun best gak.. tapi hampehhh


.

rasp said...

kalo u follow mesti lagi byk hasil rembatan termasuk ler bahagian u sis :D

Pepel BoNda AmaNi said...

alolo kena tinggai ka?? meh2 amani temankan bonda elly na....

mummysyafie said...

esok lusa dier dah balik kan yang..ala, bleh la lepas kan rindu erat²