Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 19, 2011

PENAT


Selamat pagi intan payung.. eLLy agak kepenatan pagi ini.
tambahan pulak cuaca mendung, Hujan renyai renyai ... Seeeejukkk.

Tak sempat nak wat n3 for today!. petang2 cikit kot. banyak kisah nak story mory
kat uolls. let me finish my works first .. bila dah reda file kat try nie baru eLLy wat BW.

Happy Working & Happy BlogWalking guys!!


12 comments:

NM02 said...

jom tido sama2 nox

eLLy said...

Jomm sejuk nie, ko peluk aku aku plok ko :D

mummysyafie said...

abes tu sapa nak peluk aku??

*SiRibenMerah said...

mlm neh kita peluk dua kak nor.. hehehehehe..

Dee said...

tarik selimut ni sedapkan..sejuk2 ni..hehehe..

lagenda said...

bnyk keja yek elly..sama la kita ni. Monday je, bnykkkk la kijanya. Hisyy..malam la baru smpt singgah jenguh elly

eLLy said...

Nor, Ari jumaat nanti aku pelok eh :D

Dee, memang best.. klu cuti tahunan aku banyak lagi harus aku ambik EL

Mak, yeszzza agak busy cikit :( eLLy pun kekadang malam baru buat BW :D

shidah said...

jom kita sama2 peluk :)

akubiomed said...

Hujan dekat luar yer, Sejuk yer :-)

Pepel BoNda AmaNi said...

amani klu jumpa cat..dia akan buat tangan..panggil cat..kekekekeke

Redbloodsnow said...

zie pon arr kak. super tired arini n sepjg minggu ni n minggu lepas :(

eLLy said...

Shidah, jom pelok reramai :p

Akubimomed, yeszaaa cejukkkk

Eida, bijakkk anak Bonda' nasib baik Cat tu tak lambai balik kat dia :D

Zie, Bakal pengantin biasa la tu :p