Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, September 7, 2011

Malam Raya

Orang lain dah pong pang pong pang bercerita pasai raya tujohharitujohmalam,
aku lak baru nak bercerita pasai malam raya.. agak ketingallan sedikit memang selalu
senang cite kalau orang dah sampai johor aku masih dok kat rumah. huhuhu

Alkisahnye malam raya airtu eLLy dah dok standby kat Hotel coz my laling still on duty
till 10pm.. memandang kan kami dah 2 hari berkampung kat Hotel, xtiviti ber buka tu pun
kat hotel jer la .. Hari yg pertama kami berbuka kat dlm bilik jer malas nak turun :)
Hari yg kedua, kami berbuka dkt bawah with famly myBrother .. 
lepas berbuka agak2 perut dah ringah baru kami gi bergasak gasak di Jln TAR
fuyoooooo ramai nye orangggg .. ah Gasak laa kita kasi redahhh jer..
Bersesak sesak dari ujung sana ke hujung sinun.. tapi eLLy tak beli ape2 pong :)
cuma MyBrother jer belikan Baju melayu & Baju kurung untuk si Duan & Tisya.
dekat 2jam la gak meronda kat sana.
Lepas puas meronda kami naik Hotel .. mandi, golek golek pasang aircond 
perghhh nyaman nyeee ... tapi xtiviti di malam raya tidak terhenti disitu ...
jeng jeng jeng ... SAMBUNGAN ...

12 comments:

atty's said...

kty pun mlm raya bergasak gak jap kt jalan tar..tp jap je..nasib parking senang..sbb dah ada reserve parking..kt opis along.

Dee said...

aktiviti mlm bersambung atas katil ke? hahaha..

dee malas nak terjah jln tar..duk bersenang2 dpn tv je..

rasp said...

i posa ler sis...
takmo pikir 18sx on sambungan aktiviti tu *tett* :D

Ida WC said...

berdebar aku tggu sambungan nya hahaha..

ramai lg org kat jln tar di mlm raya.saki baki tak balik ke kg lg

wahida said...

apa xtvt mlm raya ko tu kak? cer citer ngan lebih lanjut...tak sabar rasanya...ahaks...

Pepel BoNda AmaNi said...

auuwww ada sambungan xtvt malam raya ka??? :P

eLLy said...

k.Atty, eLLy pun park jer kat tempat mylaling sonang :p

Dee, aku pasal dah dekat klu tak turun rasa mcm serba salah pulak hahahaha

Rasp, pose ek okey3 nanti la kita sambung ek :P

eLLy said...

Ida, nantikan sambungan nye huhuhu

Wahida, sabar nokss nanti aku sambung ek :p

Eida, nanti ek .. jeng jeng jeng :p

Roxy said...

akak dok hotel mane tu? cantik bilik die..

eLLy said...

Sofia, itu Suite room kat tempat cik abe kerja :p

akubiomed said...

Tidak balik kampung beraya untuk tahun ini?

eLLy said...

Akubiomed, Balik.. kami gerak pagi raya :p