Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, September 23, 2011

FB oh FB

Kita berkenalan hanya dari muka buku ... lalalalala feeling Najwa latip nie :D

Wahdu wahdu.. kok makin pening muka buku ku sekarang ...
Udah mcm Twitter pun ada donggg .. aritu dah tukar setting ke English Uk
dah okey dah kejap.. ehhh pastu jadik balik.. ish ish ish

per sal la staff Mark zuckerberg buat cm ni kat wall fb


Tapi best gak jadi stalker nie .. boleh baca and senyum sorang2 :)
tapiiiii harus di ingat at the same time orang pun dok stalker kita jugekk


Belajarlah menerima pembaharuan wahai Pn. Ct eLLy oii

 

14 comments:

NeenaAnuar said...

hihi.. semua org pun foning!

takpe kak.. mana yg baik2 dan perlu diamik tahu... leh amik tahu... kalau tak.. tutup jerk sebelah mato! ehehehe.. :D

atty's said...

fenin...+ fenin..kuikuikui..

eLLy said...

Neena, tapi bila benda nie dah berada di depan mata, maka kita nie semakin busy body nak ambil tahu.. hehehhehe


Atty, yeszaaaa very d' feninggg

rasp said...

semak mata memandangkan....

sW33tdARLiNG said...

sungguh, semak!!

rATu kEBaYA said...

mula2 tak pelasan kesemakan tu.. tapi bila benda tu asiklah keluar status baru je.. terus terasa semak.. fening palo

Pepel BoNda AmaNi said...

foning jugekkkkkkkkkkkkkkk

*SiRibenMerah said...

hehehe.. tanak komen fb.. ai tau x sabar nak karoke yek.. hahaha..

akubiomed said...

Err..kalau yang tidak akaun Facebook boleh abaikan pengumuman ini. :-)

eLLy said...

Rasp, Amy, Aisyah, Eida, Irya
foning foning foning ....

Akubiomed, hahaha sila abaikan jika akaun FB pun tidak di daftar :p

IxoR@ said...

nanti lama2 okey la tu...

belajar lah kan kak kan?

sy pun pening gak, tp malas nak rumit2kan keadaan....

;D

eLLy said...

Ixora, tu la benda free kita pasrahhhh jer la :p

ahsfantasy24 said...

hehe..
tu la, ase nk juling mate :)

eLLy said...

hahha.. terus juling jadik nye :p