Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, September 20, 2011

Jalan2 dapat Makan

Moh la kita cite pasal aturcara makan+makan+makan :) back to back gitew.
Sebab ape back to back? sebab berturut turut undangan yg kami terima.


Sebelum terlupa, Ucapan terima kasih pada tuan rumah kerna sudi menjemput saya! 

Jemputan Pertama - Ayu

Sabtu 10 Sept 2011
Walaupun eLLy & MyLuv orang terakhir yg sampai dikalangan geng2 blogger,
tapi eLLy bukan lah orang terakhir yg balik :)
Fuhh jenoh gak dok pusing2 mencari umah si Ayu nie. nasib baik ade GPS bergerak :p

Masa kat umah Ayu, eLLy makan lontong!!! yeszaa i likeee lontong :)
Dok makan sok sek sok sek kami pun pulang membawa haluan masing2
Thanks to Iyra coz sudi menemani ku

Psst.. best kan letak kepala kat bahu akak tu :p

Jemputan Kedua - Amy

Ini kes jemputan, atas jemputan .. paham tak? tak paham sudehhh :)
Ke Esokan hari nye, kami umah Amy, memandangkan MyLuv kerja,
eLLy ke sana tompang Dee. Lasksa dia mantoopp beb. Kuah kacang pun mantooop jugak :)

Kami yg kekenyangan bergambar bersama tuan rumah.. 
Psst uolls nampak artis tak? ade retisssss uolls .. 
kelasssss ko  Amy retissss datang umah ko ;)

Muka kanak2 ria dapat makan :p
ko kenapa Dee?

Jemputan Ketiga - Eida
Kami ke Puncak jalil. Mencabar jugak nak ke umah Eida nie, naik bukit turun bukit
almaklum la tempat yg kita tak biasa. bila dah biasa nanti senang la jadi nye :)

Sambutan ulang tahun si comel Amani
Hapy bday cayangg.. semoga membesar menjadi anak yg soleha dan 
Kakak yg bertanggung jawap.. eh kecik lagi kot nak pikol tanggung jawap :p
tak pa tak pa bab tanggup jawap tu biaq Bonda pi pikul dulu ;)

Kami yg heeepiiii ke kenyangan!!
semua mambang biru.. ade satu mambang jer yg sesat :)
wakakakaka.. sorry nokss *_*

Daannnn buat pertama kalinye kami bertentang mataaaa ....

* * * * *
* * * *
* * *
* *
*
Ahhkak terus feeling comel' bila bergambar dng Si gorgeous Neena :)
Nice to meet you darling ..
Jemputan seterus nye ???



18 comments:

rasp said...

sronots bila jalan2 dpt makan kannnn hehehehehe....

* beb mintak izin cilok gambar leh?

NM02 said...

jemputan seterusnya umh mu le... hehehehe

NeenaAnuar said...

hihi... nice to meet you tooo sista!! happy dpt bertentang mata ngan kakak2 ku semua kat umah Eida hari tu... kalau tak kite dok sembang kat alam maya nie jerk kannn.. :D

Ida WC said...

jemputan seterusnya menjemput aku kan???

best lah aktiviti bertemu bloggers

Dee said...

asyik aku je yg kena tau...mencikk!!

yg first tu aku nak betulkan rambut..yg kedua tu aku tak perasan ada tema..yg aku nampak..food maktok amani..hahaha..tulah psl..

eLLy said...

Rasp, memandangkan mood i baik ari nie .. i izin kan hahahhaa


Reena, eh bukan umah MU dulu ker :D


Neena, Betul tu.. selalunye kita dok bersembang di alam Maya sahaja :)


Ida, ko bila nak dating dng aku?


Dee, hahahha lepas ko ko .. lepas tu ko lagik.. baru la meriah beb! :D


.

rATu kEBaYA said...

bestnya...

bilalah nak berkumpul dgn blogger ni.

lily lotus said...

seronoknya dapat jumpa ramai blogger :)

*SiRibenMerah said...

haha..

1) best sgt lentok kat bahu akak.. kusyennnn empuk.. dah la ngantok kannn.. seb baik i x lena.. muahaha..

2) umah kak amy mmg best.. menu dia terkenang2 smp arineh..best gitu jd PA retissss.. nk jd retisss confirm la bukann ai kannn..

3) mambang biru muda tadak time neh.. kak dee kiut la.. cam kanak2 ribena.. muahahaha~


okeh, keempat??? ada plan minggu neh??

eLLy said...

Aisyah, Lily Lotus :
yeszaa sekali sekala berkumpul memang best!



Iyra,
1) xD
2) :)
3) :D
4) ?? tak derr :p

erienz said...

salam kenal...bnykkn bt umah terbuka...sampai sengkak pert mknje...

atty's said...

beshnya dpt jumpa geng..kty tak berkesempatan..kebizian

Pepel BoNda AmaNi said...

dapat berjalan sambil makan2 memang best kan....bonda elly...wah mantop feeling tilam sangat si iyra nie..lentok2 di kepalamu dibahumu...wah gitu...naik bukit turun bukit..baru la sampai ke puncaknya..kekekekekek...bonda tolong jawab..dedi tolong tanggung...me likkeeeeeeeeeeeee....

eLLy said...

Salam Erienz,
Betul tu sana sini open hse..
Rezeki jng di tolak :p


Atty, busy ek.. dah lama tak ketemuan dng kamu

Eida, Usaha tangga kejayaan hahaha makan punye pasal sangup akak naik bukit turun bukit :p

akubiomed said...

Lepas makan di semua rumah boleh jalan tak? Jangan mengesot sudah :-)

eLLy said...

hahaha hampir2 nak mintak kerusi roda :D

Redbloodsnow said...

wahhh..mknnn aje kerja akak ea..hehe

eLLy said...

hahaha rezeki jng di tolak :p