Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, September 15, 2011

Betul betul betul ..

Selamat pagi intan payunggggg ... xtiviti di malam itu di sambung lagi, lepas makan
kami gi ronda2 bandaraya Johor. Dan salah satu tempat yg kami singgah kat
Pasar ape ntah :p lupa lak nama nye. MyLuv yg ajak singgah ke sini coz dia nak
membeli VCD/DVD cetak rompak

Pilih pilih dua singet dua singgettt .. huhuhuk 

Dan ini hasil nye.

Dan salah satu DVD yg di beli adalah DVD Upin Ipin, saja beli wat standby klu
intan payung Si Duan & Tisya datang umah, ade gak bahan yg dorang boleh tengok
DVD ini ada 30siri kat dalam tu haaa ambik ko!! sampai eLLy pun dah boleh hafal :)
  • ..Selamat pagiii cikgu!!
  • ..Intan payung..
  • ..Pulau pandan jauh ke tengah..
  • ..dua singget dua singget..
  • ..betul betul betul..
 

11 comments:

Mamaleesya said...

wah upin ipin kesukaan aleesya jugeee

Pepel BoNda AmaNi said...

wah amani pun suka tengok upin ipin....

sW33tdARLiNG said...

biar betul dua singgit???

eLLy said...

Mama aleesya, kini menjadi kesukaan ku jugakkk :p

Eida, wah intan payung Amani pun suka gak :)

Amy, ade gak tapi cite yg dah lama2 la

.

wahida said...

masa kat bandung dulu anak aku borong semua DVD upin ipin ni nok...sekeping dua hengget setengah je..

eLLy said...

oitt itukan buatan Malaysia, ngape ko beli sampai ke bandung?

akubiomed said...

Sudah lama tidak beli DVD dah :-)

rasp said...

mesti intan payungs u gumbira & bertambah2 sayang dorang kat Masy dorang....

*citer hindi tak de ke hehehehehe...

eLLy said...

Rasp, OMG camne i boleh terlupa nak carik cite hindi lak nie?

angsakarebelll ...

mummysyafie said...

yang..aritu kan. aku ada post pic cd cetak rompak ni kat blog. done² tu kena warning taw..takut aii..

eLLy said...

nOr, Ko biar betul!! kang tak pasal pasal aku kena saman karang....