Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 5, 2011

Raya .. Biskut Raya ..

Assalamualaikum
Salam hamba hulur tanda ingatan
Buat semua insan umat Islam

Di pagi syawal ...

ecehhh feeling Jamal Abdillah la pulok :) Assalamualaikum Selamat pagii semuaaaa
Wahh semua dah masuk ke sangkar masing2.. or masih ade yg berada di luar sangkar?
amboi amboi amboi.. Cuti sakan ye uolls termasuk la ai

fuhh banyak cite nak story mory kat cini.. tapi tak tau nak mula yg mana satu ...
hurmmmmm kita cite pasal bekas biskut dulu ... kisah sedihhh

Sebenarnye eLLy ada oder dng supiler kat Hotel nie bekas biskut untuk Raya,
eLLy oder 6 balang jer.. tak de la banyak pun.. kekawan lain pun ader oder gak,
tak pe umah jauh2 org tak perasan pun :)

Cantik tak cantik tak? Cantik kan.. tapi :( sungguh malang nasib ku...
Boleh pulak design mcm nie sudah kehabisan stock !!! Mencikkk kuasa enambelas :(

Kat tempat lain Maybe ade .. tapi kat tempat lain tak mungkin la dapat harga mcm
yg eLLy dapat kat suplier. Tak per kita oder for Raya haji nanti :)


Sekian dulu kisah Pra Raya ku.. nanti kita update lagik ye! tata titi tutu



15 comments:

Tihara said...

Salam raya :)

serius! Caintik bekas ni..
cantik color belan2 tu :)

JUM SERTAI GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

nanonano said...

kt mydin byk kak,
giant pun ade bekas gni, tp penutup dia cm xbrape kemas sgt,x jadi nk amek, hehe

sW33tdARLiNG said...

mai datang umah aku tgk balang aku plak.. hehehehehe

lagenda said...

eh..mmg cantik ler bekas tu elly..murah ke mahai tu?

Klu murah, leh arr order utk mak sekali. bgtau tau harganya berapa then nnt mak bank inkan duitnya.

Huhuhu..

eLLy said...

Salam Tihara,
Welcom to My blog

Nano, yg nie okey cikit.. penutup dia pun okey kedap udara, coz nie ambik direct from supplier

eLLy said...

Amy, adekah balang mu sama dng ku?
ohhh tidakkkk


Mak, mulahhh jer.. insyallah klu ade stock nanti eLLy advise ye

Roxy said...

cantik laaaaa..

rasp said...

adussss takde rezki u utk aidilfitri nie...
tapi serious weiiiii manyak cantik ooo itu bekas :)

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik.....mak sokaaaaaaaaaaaaaa

akubiomed said...

Alamak, tak nampaklah pula kuih Raya nanti :-)

Susah nak terkam kuih yang sedap-sedap macam Almond London

eLLy said...

Roxy, cantikk kan :p

Rasp, kan kan kan manyakk cantikk.. klu biskut tak sedap pun terus jadi soodap :D

eLLy said...

Eida, makk pun sooookaaa... tapi dah habis stock :(

Akubiomed, memang tuan rumah nak kasi sorok cikit.. klu tak nanti cepat habis :p

✿ Myra ✿ said...

canteknya balang biskut tu! suke belang2. hehe

eLLy said...

Myra, cantik kan kan kan belang belang gitu :p

Stilla Royazrie said...

nice lah kaler balang tu...blue gitu...i likee..:)