Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, September 26, 2011

Ct eLLy situ sana sini

Ini adelah n3 makan makan secara pukal :) xtiviti makan ku last week,
this week feeling nak diet.. tapi dok feeling camgitu jer la :)

Moh kita mula ...

Selasa - My Dept
 Welcome to my dept Open house :)

 The food, Nasi minyak, Laksa, Bihun, kuih muih

Sirap bandung, Nescafe tarikkk.. kuih muih again..
ayam masak merah, ketupat, lemang, nasi impit, serunding
dan mcm mcm lagi !!
 
The tetamu :)
Like this picture twotousandfourhandredandtwo times
feeling chomelll gitew :)

yg ni pun chooomell gak :)
mesti ramai yg dok menyumpah.. verytheperasan
okey next...

Rabu - Account & Sales Dept
The tuan rumah' berbaju kurung

The tetamu yg gebu :p

Khamis F&B Dept
The kembar !!
My BBF cum My sis cum My Sholder to cry .. eceh

The food that i telan ;)

Jumaat Open house from Hotel to All the staff :)

 Masa ni semua dok kat dalam dengar spech' dari GM
tapi kami sebok ambil giliran dok bergambar dng food :)

Kami yg sudah ke kenyangan :)

Brulllppppp.... Alhamdulillilah.. Sekian sahaja xtiviti makan makan makan kami,
Back to back dari hari selasa hingga Jumaat.. Fuhh!! selesai one week punye task.

Lepas nie cite makan lagik..but this time agak special cikit ..hahaha tugguuu


12 comments:

*SiRibenMerah said...

kak elly mmg chomel... suka nak pelukkk~

Pepel BoNda AmaNi said...

wah makan dan makan dan makan....

Ida WC said...

makan2 tu rezeki. elly chomel!

wahida said...

oh...rindunya dgn dunia perhotelan...

NM02 said...

aku nak bilik free satu mlm




buleh?

Dee said...

bestnya mkn free...

Mrs.Sheikh said...

tahniah la naa... sebab sungguh banyak makanann..:P

eLLy said...

Dear All,
Memang rezeki makan kami mencurah curah last week.. this week kena mulakan misi pecah lemak ;p


Sape nak pelok ai nanti.. lalallala

akubiomed said...

Pandai eh eLLy satu gambar orang tengah makan tidak ada :-) Cover line kot

eLLy said...

Akubiomed, hehehehe tolong cover cikit jer :p

sW33tdARLiNG said...

ko ada uniform erk?

eLLy said...

Amy, A'aa aku kat cini pakai uniformed