Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 14, 2008

3 IN 1

Kejadian nie berlaku last Friday..
office kami di serang oleh seseorang ...


Yeszaaaa.. mdm nie datang melawat ai.. jng jeles
name dia Wirda Ivana .. dulu dulu dia kerja kat cini dialah org pertama yg meninggalkan ku
sebelum geng yg lagi sorang tu .. skarang di keje kat one of 6 star Hotel in town.
kitaorang dulu satu geng eLLy, Iva & Jora 3G har har har



datang jauh jauh bawak ini je .. hi hi (tak bersyukur plak)
Dah alang kepalang dia kat opis.. sesi posing2 bergambar, So kita ambaik la skali
gambar meja kita yg tak seberapa tu ..



Dan kebetulan kita pakai baju warna merah

Maka dng rasminye ai dah menjawap TAG dari

ita / Mrs Sheikh - baju merah
aleyaa - meja opis

+ N3 untuk ari nie

hi hi pandai tak kita ... 3 in 1

.

9 comments:

ita.itu said...

hehe..pandai ko...rajin ek..kwn2 ko gebu2 ek..hehe

Mieza said...

bgs sng jawab camtu 3 in 1....

sedap tu ngk fishball...lapo...kat sini dhlah ujan....:p

kemas meja ko elly...(ke baru kemas)...hehe

Princess Redbloodsnow said...

3G ek..ekekeke
ade2 jek aaa kak elly neh
sonok kan bile dpt sok sek sok sek
lagik ngan bespren lame

huhu

pearlEJ said...

haaaaaa 2 tag sekali harung... senang cerita... hhihi..

Aleeya said...

gegegege kemas gila meja ko ellyyyyy, cayalah bejaya gak jwb tag aku ..

TauruzMama said...

ko memg terror..3in 1..xpyh fening2..

Ct eLLy said...

ita - amboi lezerrr.. kawan2 aku ade gak yg slim, tapi yg gebu nie lebih memahami isi hati ku ...

along - meja kita lepas kerja.. memang bersih ;p

comel - 3G gebu,gemersik,gelita
har har har

ej - tu la sekali balun senang ;p

aleeya - time off duty ;p cuba time kerja tungang langgang gak :D

rima - Yeszaaa .. 3 in 1 mcm kopi kacip patimah plak ;p

a-Mie-liE-ArE said...

lawa la blog u..
nanti leh ajo create bagi cun my blog..

bestnye shoping...

Ct eLLy said...

Hai a mie lie are .. cun ke ? ala biasa biasa je ;O)

nak belajar boleh ape salahnye ..