Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 2, 2008

Hai kawan kawan ...

Semalamkan kita pegi kat situ lagikkk..

pergi mana? alaaa kat citu laaa..

ia ke situ .. kita pegi citu ..

kita pegi kedai 'uncle william'

emmm best tau makan kat sana.. jauh pun jauh la

janji sodappp.. tak nak tanye ke kita gi ngan sape?

ngeee kita gi dng kekawan kat opis .. dng MyLuv

tapi kan MyLuV kita sampai lambat tau..

lama kita tunggu kat cana.. dah nak abis makan pun ^_^

tapi tak pe kita oder for 2nd round!

kawan-kawan yg kita bawak pun suuka tau!

nak tau tak kita jumpa sape?

nak tau tau?

nak tak?

emmmm kita jumpa dng MDM SABRINAaaaa

dia tengah berdating dng hubby dia..

yeee betulll... kekawan SMC jng jeles haaa !

kita tak bawak camera la.. ha ha jng marah kita marah kat MyLuV,
kita dah pesan kat dia, sebelum keluar umah ambik camera..
tapi dia lupa.. nyampah betul.. dah la datang lambat !!

tapi tak pe kali nie dia tak kena denda.. hi hi kita baik kan :D

14 comments:

ita.itu said...

apa daaa...x bwk kamera...sab bwk x

Ct eLLy said...

cik mat tu la lupa..

sab pun tak bawak kot ;p

mummysyafie said...

elly..wiliam tu kat ner..best ke tmpt tu..

semua orang dok cakap pasal tmpt tu..nak gi gak ler...sodapp ke makan kat situ (bab makan laju jerk erkk)

mamamia@rina said...

aramak elly...gmbo aku yg tak vogue wat iklan colgate tuh ko amek...awat hang tak habaq nak paste kan gmba aku kat blog hang, buleh aku emel gmba aku yg cun-melucun aku amek smlm kat kedai "will i am" tuh...heheheh..vogue tau mak smlm.. mak selebret eniveseri tau...:D

Mieza said...

wah ko dh jd pelanggan tetap william selain lily ek....

sedap sgt ker...

dekat ke dgn tmpt keja ko elly...

Aleeya said...

ler...awat tak bwk kamera

aku lak klo tetinggal guna hp kamera jerk..blur pun blur ler ..gambo tetap amik muahahahhahaha

Lily.Lulu. said...

hahahahaha !!!
akak dan hubby dah kena penangan william jugak ...

tgk tuh siap bawak kaum lagi .. thats good !!

:D :D :D

makan ape kak kali nih??

semalam patutnya nak g, tapi x jadi, sebab EA kemaruk lapar nasi. hihihihi ~

welcome to uncle william worlds !~
hiks ~

mamamia@rina said...

cik lily.lulu pn slalu gi william ke? keje dkt2 ctu eh?!

Dayu said...

hhmmm..macam nak gi la william ni..selalu je baca pasal tmpt tu..sedap sgt ke? -kena cuba ni-

pearlEJ said...

laaaaaaaaaa kan dah rugi tak bawa camera... :p

kalau tak leh la kita jumpa kannnn.. hehe..

Princess Redbloodsnow said...

cehhhhh..kak elly sebot "hai kawan2" tuh kan..
watkan zie tingat kat Yus Raja Lawak tuh aaa

wakakakakaka...


syoknyer korg sik g william jek
haiiipp!!!

Ct eLLy said...

mummy .. you gi kat blong lily dia ade plan cara2 nak ke sana .. i tak reti nak tunjuk jalan tau2 dah sampai ;p

rina .. la ye ke selebarate enibeseri .. patut la berseri seri je mukanye ;p

along .. sedap longgg .. tak rugi jejalan jauh jauh ..

aleeya .. hp ade tapi benda yg nak transfer ke pc tu entah kemana hilangnye ;p

Ct eLLy said...

lily .. dah terjabak dah ..
semalam kita makan jacket photato,abe oder cabonara with meet ball .. 2nd round alah lupa la ape name nye ;p

Dayu .. gi kat blog lily di ade plan nak kesana.. bawak la cik abe skali :D

ej .. hang pun tak ckp yg hang ade kat sana.. klu tak harus check patah balik ;p

camel .. ye la mcm yus raja lawak ;p hai kawan kawan..

TauruzMama said...

Best la ko dpt jumpa cik puan besar tuh..hehe..aku teringin no nak jumpa dia tp sampai la ni xdpt2!