Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 9, 2008

PINK
Betul ke si eLLy nie peminat PINK ?
Jawapan nye TIDAK .. tapi kan bila dibelek belek brg kat umah nie Banyak gak
barang colour PINK

Dari kiri : Cleansing body mousse -Nutrimetics-
Shower gel & Body butter -Victoria's seerect garden-
Bedak -Jc-

-POND's-
Facial foam, Face toner, Skin lightening cream, Day & night cream

Perfume : -ECHO Davidoff--Sheer STELLA MCCARTNEY--Hibiscus HENR DE SEPHORA-
.

Wet tissue & Baby oil -Johnsons baby-

Feminine wash -Binari-
.


OPpssss.... ade lagi satu laaa ... nak tengok ke?

ish malu la nak tunjukkk .....















hi hi .. pls ignore P .. mak dah tak pakai P .. tapi kan dah lama kita tak drive,
kancil nie simpan je buat perhiasan .. al kisah dulu beli kancil coz MyLuV kerja Jauhh..
tapi sekarang dah dekat :D

entah2 masuk dlm kancil pun dah tak muat ..

.

20 comments:

pearlEJ said...

tak minat pink tapi brg2 sume pink.. apa kes tu?? hahahahahaha...,.

kancil pun pink??? wahh wahh wahh... vp kalau nengok neh mau mkn hati woo.. hehehehe..

Ct eLLy said...

EJ, Ha ha tu la.. baju sehelai pun tak de colour pink.. benda lain plak terlebih pink hi hi..
tak pe VP skali skala je masuk cini ;p

liza said...

jgn lupa tema kawin liza pink kan..so bo lah beli baju warna pink sekarang ek..pink tu kan lembut,ayu2 gitu..he he he

Dayu said...

rasanya akak kena buat statement cpt2 lah..akak kena ngaku akak mmg minat pink sebenarnya..

ngaku cepat..ahakkksss...tp sweet pe pink

Y u Z z 9071 said...

waa kancil tu dah buat perhiasan..

apa kata akak bagi saya pinjam..

panas juga enjin keta tu..hihihi

Ct eLLy said...

Liza.. ha ye la ayu noo memang ayu!! hang punya pasai la kak li pi beli kain pink tau!
dah antaq pi tempah pun semalam ;p

Dayu nak buat Statement ape .. akak tak de la giler2 punye..
cikit cikit aje .. hi hi

Yuzz .. buat perhiasan le hi hi mcm org kaya plak bunyi nye ;p
nak bukak company kereta sewa la
untung gak kan :D

Mieza said...

hahahha...ko dh jd minah pink ker...jgn jd pink panther udah...upppsss...:D

comei je keta warna pink...

Mrs. Sheikh said...

cantiknyer pinkkkk

kak...akak telah di tag!!

PuteriSatu said...

pink...akak suka pink...klu VP tengok mesti teruja minah tuh....
salam kenal dari akak...rasa dulu penah singgah kat sini....

Ct eLLy said...

along - pink panther tu tak mungkin la coz dia kurus.. tapi klu pink hippo itu may be.. hi hi

mrs sheikh - aku di TAG?? kuang kuang kuang..

mama aqilah - aloo mama salam perkenalan jugak ;p

mummysyafie said...

elly, kiter minat pink..tapi tak sesuweii ngan pakai pink sbb gemokkk maaa

Ct eLLy said...

mummy .. same la kita..
bulat :-D

eh bukan GEBU baru betul ;p

viruspadu said...

wahhhhhhhhh

malu nak ngaku minat pink ni huhuhuhu

lalalalalalala i nak pinjam keto boleh hahahaha

makan hati la tgk kete dia kaler pink

uwaaaaaaa nak jugak

Dumuro said...

See Please Here

Ziana said...

kak..
memula sy tgk pink kecik2 tuh ok lg laa...senyum ajek..

tapi tang kancil pink tuh..
tegelak plak..opss..
sbb punye laa beso NO PINK dia tuh..hehehe..
ape kes nih kak???

Princess Redbloodsnow said...

makanyaaaa...secara rasminyaaaa
kak ell dinobatkan menjadikkkkkkk
QUEEN PINKKKKK!!!

hahahaha..klu dh bbrg byk pink
automatic jadik pink lover ler tuh kak


ekekekeke :P


psssttt...siap keteeeee lk tuh di spray pink...mcm mn tuh...gulpp..gulppp..

Ct eLLy said...

VP, ZIANA COMEL..
hu hu jng jeles kete kita colour PINK gitu ;D

alah kita bukan peminat PINK arr..

kete tu colour PINK coz..
kite beli from Perodua staff,
colour reject(sepatutnye kale lain tapi jadik kale lain) soo jual la kat staff ..

betul tak tipu ...

:-D

nasazfrog... said...

so kesudahan nya brg byk kale pink,, so minat2kan diri anda dgn kale pink...:)

Ct eLLy said...

NASA .. kita bukan anti pink tapi

Pink tak sesuai la dng kite.. nanti nampak mcm buah apple bergerak ;p

TauruzMama said...

Hi Pinky gurlz...heheheh...nih warna tema tawun nih ke elly..