Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 23, 2008

PINK CAR !!






Chantik kan kete nie.. ai rasa nak make over my car la.. klu buat camne cantik tak?
Ha ha mati berangan la jawap nye.. mesti MyLuV tak kasi! dialong yg biasa digunakan..
"kete yg ade pun di peram kan je kat umah tu" :0)
Tapi manala tau kan bila kita peram kete tu kat umah, pastu kete tu bertukar jadik BMW
atau jadik bumble bee mcm dlm transfomer tu.. hi hi betul tak?
.

13 comments:

Mieza said...

wah semua pink...lelaki ke pompuan yg bwk keta nih...

cantik view dlm keta nih...:D

mummysyafie said...

cantik nya keta nih, berapa tah owner nya habis makeup keta nih

imz said...

uiihh...cantik sgt kete tu..suka la tgk...tenang je kalu dok dlm tu kan..pastu yg x leh tahan dia punya sistem sound dia tu...im suka tau sound besar2 ni..pasang lagu rancak..fuhh...bergegar kete...

ita.itu said...

peh lawa siot..keta sp tu elly

TauruzMama said...

pink lagi..hehe..la ni klu aku nampak pe2 yg berwarna pink musti ingat kt ko..

eLLy said...

ALONG - klu tengok email(yahoo) lelaki ;p .. tapi cantik jugak kan

MUMMY - mesti ribu ribankan.. Sing' dollor pulak tu

IMZ - hi hi ai bab kete nie asal boleh jalan udah ;p

ITA - Entah aku dpt dari yahooo!
ngape nak ke?

RIMA - OH tidakkk!!!.. aku tak gila dng pinkkkk... biasa2 aje ;p

Aleeya said...

kiyut miyutnyer kete nehhh
sape punya ni elly

pearlEJ said...

aiyooooooo..... mcm kereta mainan dh aku nengok... hehehe...

aku tak suka arr kereta semak2 mcm tu... aku suka yg plain...

Lily.Lulu. said...

aiyooooooooooo kak .. saya nih pun suka kaler pink, tapi gila pink pun x kan buat macam nih ..

giler nih gilerrr ...
:D

Ct eLLy said...

aleeya- entah le sape punye??
i dpt pun dari yahoo mail ;p

Ej- aku suka yg kat luar je..
yang kat dlm tu leceh la nak jaga,
pastu klu beli barang nak letak kat mane? hi hi

Lily- gilerrr bangat ko kat pink ye

Princess Redbloodsnow said...

adoiiiiiii
mesti pemilik kete neh ppuan n minat mario kan
hehehe...nape die x wana kan kete die
in Pearl pink ek
lagi lawo dr normal pink gnie taw

:)

pu3nemo said...

waaaaaaaa cantiknyerrr.. sy suka sgt,kaler pink gitu.. =p

elly said...

si comel .. menurut email yg akak dpt pemilik dia lelaki la..

emmmm muskil gak kan ;p

si pu3nemo.. cantik kan

'i likeeee'

:o)