Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, April 21, 2008

U me our Hum ?

Ha paham tak maksud dia?
U me our hum .. Maksud nye awak saya atau kau?

Semalam on the way, dlm kete kita dengar siaran THR ..
tak tau THR tu ape ish ish ish korang nie .. THR is Time Highway Radio ..
Monday to Saturday dari kul 8pm til 12 tengah malam ade HINDI POWER ..
ade la dj ceritakan synopsis cite nie .. Emmm menarik gak

Bila nak gi tengok nie ?
Sunday cuti tapi MyLuV busy pulak .. klu tengok sorang sorang ..???
atau nak kena tunggu MyLuV gak ?? aduhhhh gegirls keliru ..

Ade sesiapa yg nak temankan ai ?

Emmm mesti korang heran ye ngape la aku boleh layan cite Hindustan :0)

Well' dah sememangnye darah tu mengalir di dalam diri nie .. cuma name ai tak de BIBI je :)
Name My Mother R******* BiBi bt Qurban ******

Ish dah melalut pulak :D
Nanti kita Update salasilah keluarga yek .. mcm time kita sekolah dulu dulu..
.

10 comments:

imz said...

amboi..romantika nampak...hehehehee...

pearlEJ said...

ya amponnnn.. sungguh2 betul ko neh kan dgn bollywood neh.. hahaha..

aku tak reti laa nk layan2 nehh walaupun maktok aku pun nama dia ada bee kat belakang... hahaha...

Ct eLLy said...

imz - lomantik kan .. i like ;p

Ej - klu kita tak meneruskan jenerasi ini sapa lagik.. betul tak?

lagipun kita dah rasa menyesal la coz kita tak fasih speking hindi ;o)

Mieza said...

along pun suka ngk hidustan...ngk smpi ngs2...

selalu kena ejek ngan hubby...:p

ita.itu said...

laki ko layan ko gak ek ngk citer2 mcm nih..hehe..

Ct eLLy said...

along - best kan.. hanya org ade perasaan je yg boleh layan cite hidustan nie ;p

ita - mesti la.. dia kan sayang aku :o)

TauruzMama said...

Romantika d'Amor lagi ker..ko klu g nengok Hindustan jgn dok guling dlm panggung k..malu owg nengok..:P

Lily.Lulu. said...

jom .. deting ngan saya laa kak
:D

Ct eLLy said...

rima - ha ha tak de la sampai guling2 kat dlm panggung ;p

citer zaman skarang mane ade guling-guling lagik ;0)

Ct eLLy said...

lily - ko pandai ke tengok cite hindustan ;p

klu okey jom ajeeee..