Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, April 16, 2008

L I Z A 2x' bday celebrations








.
Sebenaq nye tak plan pon nak gi makan dng depa,
malam tadi singgah sat umah depa kat ampang,
coz nak pi ambik brang my auntie yang depa simpan,
kebetulan depa nak keluaq makan coz nak belanja bday girlssss yg dah kerrtuuu ... oopsss :o)
soo checq dng MyLuv pun tompang la skali pasai MyLuv tu dah lapaq,
lagi pun nie tahun last dia celebrat' dng family .. lagi sebulan dah nak kawin :D

as for me.. ai dah makan KFC kat umah mak.. hi hi
9pm mkn KFC 11pm makan Mc'D hu hu hebat tak checq?

Sshhhhh ... depa tak tauuu .... rahsia tauuuu .....

(gambar 3 org lelaki tak dak pasai depa pemalu.. ter masuk la MyLuv har har har)
.

11 comments:

Princess Redbloodsnow said...

pehhh!!! celebrate kat mekdiii
syokkkk seyyyyyy
awat x ajak z sekalik noooo

jaaatttt :(

hehe

Ct eLLy said...

Aduhai checqqq...hang tu jauh sangat laaa .. nak buat lagu mana..

tunggu hang turun KL ye ;O)

ita.itu said...

wah sakan ye ko bedal..hehe..drg pun x kisah agaknyekan..hehe

mummysyafie said...

waa..elly..tak ajak aku erkk..aku pon baru celebrate

Dayu said...

teringat masa opismate buat surprise for my bday dulu -baik lah derang-

Aleeya said...

mekdi tuuuuuuuuu
lama dah tak gi mekdi nehhh

klo aku kat mekdi mesti bedal double cheese berger ..yummyyyyyyyyyy

nads said...

huhuhu...
g mcd yer...
nak join sekali..

nak jugaaakkk....

TauruzMama said...

Amapang?Mcd?naper x ajak aku skali..mencik tau..hehe..tp pepagi tadi dh makan burger MC'D ngan Jr..

Ct eLLy said...

ita / mummy /aleeyaa / Nads -
Rezeki jng di tolak.. musuh jng di cari ;p nanti bila2 free kita gi Mc'd together2 ye :oD


dayu / suprise party memang best kan.. teharu dibuat nye ;p

rima / ala ter lupa arr .. next time ye .. muahhhh

Lily.Lulu. said...

kita baru makan mekdi lunch tadi. hehehehehe

:P

haja said...

nyam2....mc d tuhhhh....