Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 6, 2008

Cuti part 4

Jeng jeng jeng .. mahu kemana tu cik kiahhh ???



Apelah ertinye klu balik Penang tapi tak menaiki Jambatan ini
Betui tak Ej ???
Tak kemana pun.. just pusing pusing island dan singgah Queens Bay
Bila kaki dah lengoh.. kita singgah Thai massage centre
Penoh kedai tu di serbu oleh rombongan cik Kiah !!


Meriah kedai tu.. bising sungguh, pabila sepupu sepapatku

ade yg menjerit kesakitan, menjerik sedap !

menjerik geli.. yg ter gelak gelak, yg nak terkencing.. mcm mcm adaaaa

korang tengok la budak Thai tu.. beriya dia melipat kaki MyLuV

Okey.. lepas tu kami gi Padang kota Makannn

sebenarnye kami nak gi pesiaran Gurney tapi punye la Jemm..

pastu parking pun susah nak carik, aleh aleh kami

patah balik ke Padang kota :)

Hentam aje lah labuuu !!!

---

Time balik ingat nak naik ferri sebab depa kata feri abih kul 0100 hrs.

tapi hampehh betul feri sampai kul 12 tengah malam jela ..

memandangkan feri dah abih kami naik la jambatan balik ..

but before that kami singgah kat Dem' ala tempat takongan air

yg mcm ulu yam tu.. wahh ramai betui org lepak kat sana


---

Sampai umah.. sambung tengok tv & sembang sembang

aku pun tak tau kul berape aku terlelap .. ZZzzzz

17 comments:

IdaShah said...

meriah gitew! rombongan cik kiah pakat urut kaki hehehe

Mieza said...

bestnya kena urut kaki....

time geli tu yg x tahan...:D

Ct eLLy said...

Ida.. memang meriah, budak yg nak urut tu pun dah tak tentu arah dibuatnye :p

Ct eLLy said...

along .. memang best

Time geli tu yg i likeee ;p

Ziana said...

best nye urut kaki...
sure lega kan...
:)

ita.itu said...

x pg jumpa ej ke? hehe

pearlEJ said...

wahhhhhh ramai2 kaa hari tuu?? bawa rombongan cik kiahh la nehh..

nanonano said...

eeeeeeuuuuwww..
tamo la maen2 cmtu.
gelii la org men kaki..
kan silap2 hb ter terajang org yg urut tu..
huhuhu..

Ct eLLy said...

zaina .. sangat la nikmatnye ;p

ita .. tak Mok cik tu busy dng projet dia.. aku dng projet aku
next time laaa

Ej .. yeszaaa, rombongan cik kiah ye.. bukan kiah ronggeng ;p

Ct eLLy said...

Nano .. yang best laa
mula mula je.. pasti sakit pun ye gak.. okey la tuhh.. jap geli jap sakit ;p

(tapi budak tu pun nyaris nyaris nak kena terajang ;p)

mummysyafie said...

tak sakit ke elly? pernah teringin nak berurut ni tapi takut

Y u Z z 9071 said...

nak massage jugak..nak urut jugak..

bestnyaaa...

Lily.Lulu. said...

amboih .. siap urut kaki
naik beca ..

amboi amboi amboi
meriah sakan !!

:D

imz said...

wah..g penang tu...mcm meriah je..seronoknya mkn nasik kenduri.

Ct eLLy said...

Mummy .. ade sakit ade sedap :-D

Yuzz .. pegi la bestt, bila lagik nak bermanja manjakan kaki kan ;p

Ct eLLy said...

Lily,
memang Meriah..
tapi bila turun beca tu rasa bersalah je ..

kesian pak cik tu mengayuh ..
mesti berat kan pak cik ;(

Ct eLLy said...

Imz,
Memang meriah, jumpa sepupu sepapat.. gi jalan ramai ramai,
emm bila la nak dpt peluang mcm tu lagik..

nexttt sapa nak kawinnn..