Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 27, 2008

Dinner

Semalam balik kerja terus gi Kampung baru makan keow teow !!
yummmmmyyy memang sedap keow teow kat cini
tengok la cili jerok dia satu balang me & MyLuV rembat hi hi
emmm rasa nak gi lagik je petang nie ..
sapa mau ikutt ??? Jommmm!!!

24 comments:

sWeeT & siMPLe said...

amboi sis, tak agak2 rembat cili tu... hehehehe

liza said...

kak li nak ikut...sedapnya!!!

mummysyafie said...

sodapp nye..terliur beb

IdaShah said...

nak ikottt...elly belanja ekk

rasp said...

wuiii... very superlicious tu... tambah dgn cili jeruk..perghhhh... kg baru kat maner ek?

ita.itu said...

elly kat belah mana nih..nmpk pun mcm sdp kan

Lily.Lulu. said...

kita tau tempat nih kat mana ..
hehehehe ..
tapi kita lagi suka char kuew teow kat TTDi ..

ngan bukit indah ampang punya
:D

Ct eLLy said...

alinz .. cili memang kegemaran ku,

Liza .. Jom, ko pun sejak kawin belum belanja kak li makan lagik kan :D

Mummy .. memang sodap, melazatkan

Ct eLLy said...

Ida.. okey no hal, bila nak turun cini

Rasp .. memang sedap, di tambah dng cili jeruk .. perghhh !!
kat area mane?.. emmm i pun tak tau sangat, tau tau dah sampai
hi hi

Ct eLLy said...

Ita.. kat area pintu gerbang rasanye :D

Lily.. Kat TTDI & bukit indah ampang akak tak pernah try pulak,
sedap ye kat mane arr?

Mrs.Sheikh said...

kak...
sungguh enakkkkk

nanonano said...

giler ahhh..
cili jeruk tu yg terliurnyehh,
ratah cmtu pun sodap..
huhu

Ct eLLy said...

husna.. memang enakkk, malazatkan & mcm mcm lagik la :D

Ct eLLy said...

Nano .. ratah? ko gila ke..akak klu ratah tak sanggup :D

Princess Redbloodsnow said...

whoaaaaa..keuh teow basahhhhhh!!!
sgt² meleleh air liur z nengok aaa kak

ermzz...akak²...
leh x akak letak komen box ni
dlm pops out menu box?
leh senang ckit z nak mengomen...x yah nk back²..hehehe

:P

imz said...

aww....sedap you..ai terpikatla...terliur air liur ai taw..!!

Ct eLLy said...

comel .. akak tak tau la nak buat camne.. ko buatkan la :D

Imz .. terlior .. emmm sedapppp

aryllia said...

sedapnyer..kena lak cili jeruk..halahai..elly kat ner tuh?

Ct eLLy said...

arryllia .. kat kg baru.. tak tau la ape name kedai tu tapi somewhere kat pintu gerbang :D
(dia jual keow teow je)

Ziana said...

x pedas ke kak?
sebalang???
:(

meremang tgk..
pedas kan kan?

Nikli said...

wesss,
sedap nampak..

penah makan dah sini rasanya..
nyummmmmm..

*SiRibenMerah said...

alaaa..
akak da pegi yek?
nape x tunggu saya..
penat da siap melawa neh nk ikut akak mkn tuh..
sedeyyyy...
pujuk cepat!!

Ct eLLy said...

Ziana.. ke pedasan yg tak terlambau sangat la .. still can control hi hi :D

Nikli.. Pernah rasa yee...
sedap kan :D

Irya.. ala ala ala jng la merajok
meh cini akak pelok meh :D

pearlEJ said...

alaaaaaa.... khamis mlm aku kt kampung baru time baru sampai kl, gi pekena bubur nasi... kalau tak boleh terserempak jumpa n lepak2 kann..