Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, June 26, 2008

Emmm ...

Hai guys.. Ari nie tak tau la nak update ape,
Maklumlakan baru lepas tekanan perasaan, opsss tak mau cite pasal tu lagik
Okey .. im okeyyy okeyyy okeyy now :-D
Today i akan jejalan kat blog uolss okey
tunguuuuu !!!
adiosss amiigosss .... ta ta ta

16 comments:

sWeeT & siMPLe said...

jelajah sis, jgn tak jelajah.. hehehe. Pastu jgn lupa tinggalkan pesana penaja.. hheheheh!

Ct eLLy said...

Alin.. pesanan penaja tu yg mahal tu .. hak hak :D

Mieza said...

round elly2x kat blog2...dh ok rasa x...mesti bole...elly kan tabah...:D

Ct eLLy said...

along dah okey dah.. isk malu lak rasanye bila ramai yg tau kita tengah berserabut :(

imz said...

okeh..ai tgu kedatangan u kt my blog...bye..!!

Ct eLLy said...

Imz.. dah giii dahhh baru je balik,
hi hi :D

ita.itu said...

cian kwn aku sorang nih...ko hempap je dia elly..hehe

Aleeya said...

hehe takpe ni pun kira berupdate le ni cyg...

ok dah ker, lepaskan segala yg ada, n everything will be fine k

take care

Ct eLLy said...

ita.. emmmm cian kan :o(
bila ko nak dating dng aku nie?

Ct eLLy said...

Aleeya.. dah semua dah lepasss dah
hope lepas nie tak de la dugaan yg mcm nie dtg lagik ...

pu3nemo said...

bgs la da ok,
smileyyyyyyyy =)

Ct eLLy said...

hai cik adik put3nemo.. smileyy
opss basah lagik :-D

Princess Redbloodsnow said...

uiisshhh...pala ting tong gak ke mcm z..hehehe
jgn dpkirkan sgt la kak elly

Nikli said...

ok..
ok sudahhh..
happy blogging..

pearlEJ said...

dah abis meronda ka elly?? hehehehe...

Ct eLLy said...

Zie.. ting tong yg terlampau :D
tapi dah okey dah!

Nikli.. yes very happy !!

ej.. dah habis meronda??
ronda tang mana tu ;D