Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, June 13, 2008

Hapy bday Ita !!

to my beloved friends..
ita

semoga panjang umur dan di murahkan rezeki ..



ehem ehem dah berape umor ko?


Siapakah si umairah nie yg sebenarnye ? Umairah bermaksud si pipi merah

Persahabatan kami bermula dari zaman sekolah rendah la tau,

Dari sekolah rendah.. sehingga Sek Men.. sehingga sekarang..

kiranye kami bersahabat dari zaman tak keluar Period lagi tau.. hi hi

Ingat lagi massa tunggu keputussan PMR , kami pernah kerja kat kilang Shampoo & bedak .. wangi semerbak je bila time balik :-)

Tapi masa Sek Men form 4 & 5, I belajar kat Penang tau, tapi itu bukan la alasan untuk perhubungan kami terhenti .. masa tu cuma ade public phone aje tau.. email pun tak tau guna lagik :o)

Lepas sekolah ialah zaman bercinta .. hu hu syok Ooo ...tapi kami bukan la jenis yg suka - suka bertukar pasangang tau uolss.. tapi kisah cinta eLLy tak la setrajis' kisah cinta dia . (sumpah along eLLy tak bersubahat) .. hi hi kononnn

Lepas kisah bercinta cintun.. cinta monyek. cinta org utan.. cinta kat tuuttt.. hingga la ke cinta Pak Aji .. hi hi hi pak aji kate nye.

Selepas masing masing mendirikan umah tangga, (Aku la yg kawin dulu) Kitaorang dah jarang jarangggggg jumpa kecuali time lepas dia bersalin, Me & MyLuV akan gi melawat,

Tapi semenjak dah pandai berblog & berYM nie, ari ari la kita bergosip kan ita'

Okey uolss setakat itu je la kisah persahabatan yg terjalin sejak dulu.. kira kira dah lebih 20 tahun.. perghhh hebat hebat

Uolss ade ke kekawan dari zaman sekolah rendah sampai skrang? .. Haa jng jeles tau !!

(Ita ko ingat lagik tak aku pernah ikut ko balik johor, entah sape kawin tah. kita mandi berdua siap berkemban lagi youu.. auwww seksi)

12 comments:

ita.itu said...

haha..ada ke elly yg kita mandi kemban sama tuh? bila ek..siyes aku x ingat ko..hehe.....ingat kan aku balik..wah abis ko bongkar sume kisah aku ek...huhu..x sangka kita nih dah lama kawan kan....amin

IdaShah said...

dah lama berkawan ekk.. bagus lah hargai lah persahabatan korang

nnt dah tua2 bleh citer2 kisah muda2 dulu

sekali lg hepi besday ita!

mummysyafie said...

elly ni kawan ita dari dulu ke?
best nya berkekalan sampai skrg kan


wahhh...berkemban? ada amik pic tak..auwww

nanonano said...

aduii...
kene wat reunion neh..
tanye derang sape2 ade blog x,
klu tade..
kene ajar arrr step by step..
hihihi :p

She's The One said...

ehh kite pun ada..skrg kwn tu dah beranak 3 ...:P kite masih cam nii..
nama dia lily ashikin...:)
dari sek rendahh

*SiRibenMerah said...

wahaha..
sampai sini baru tau besday sis ita..
Happy Birthday =)

ade kemban2 yek??
lenkali ajak yek..
muahahahaha..
mandi sungai best kann... =P

Ct eLLy said...

Ita.. ade la masa aku ikut ko balik johor dulu

Ct eLLy said...

ida.. tak sangka pejam clik pejam celik dah lebih 20 tahun tuu..

hebat kan ;O)

Ct eLLy said...

Mummy.. yeee dari dulu kini dan selamenya ..

tak ambik gambar la pulak coz dulu mane ade blog .. hi hi

Ct eLLy said...

Nano.. emm ade ya ade ade ya tak de blong.. ikut bidang kerja masin masing la kan ;)

Ct eLLy said...

Husna.. emm same mcm akak la .. kak ita dah ade 2 anak .. tapi akak belum ade rezeki hi hi

Ct eLLy said...

Irya.. a'aa 13/6 adelah bday cik Ita :) bday awak bila?