Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 30, 2008

TAG FROM RASP

GOOOD MORNING GUYS !!!

Ari nie ari isnin, orang utara pangil ari senayan' ..
ari nie dengan mood yg ceria eLLy nak menjawap TAG dari rasp

okey kita mulakan dari sekarang ...


1. Nama-nama timangan oleh org yg tersayang :-

MyLuV panggil ai ayang' kekadang panggil t' ade gak panggil honey ..
emm ikut mood and keadaan

My brother panggil suly
My SIS & cousin panggil Kak Ly
My friends called me eLLy
My colleague called me Ct

2. Anda seorang yang :-

Montel !! hi hi ..
ai nie pemalu la.. berat mulut cikit, tapi bila dah kenal lame okey la :o)
Mudah tersentuh.. tapi tak la sensitive tak tentu pasal.
ape lagik ye.. tak tau la nak describe diri sendiri macam mana.

3. Insan teristimewa, describe apa yg membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda :-

emm.. ape ye ... bila hati dah berkenan tu semua indah belaka .. betul tak?
tapi diantaranye MyLuV nie ringgan mulut (ai berat mulut dia terlebih pulak) ..
pot pet pot pet .. tapi yg senangnye.. bila keluar dng my friends ,
dia boleh join sembang skali tak de la ai susah hati berbelah bagi nak melayan ..
(klu tak caya tanye ita, lily, ziana atau sesiapa yg kenal MyLuV)

4. Makanan kegemaran anda :-
sesungguhnye semua yang PEDAS PEDAS PEDAS ...

5. Favourite colours :- Biru, Hijau, Purple,

6. Favourite songs :- sila rujuk pada video clip di bawah


VideoPlaylist

7. Sikap yg membuatkan anda stress :-

haaa ini yg nak marah nie !! ..

ai benci dng manusial yg suka ckp belakang!

ai benci dng betina yg mengatal dng suami orang !!! (dont' play play..)

ai benci dng manusial yg tak sedar diri !!!

8. Benda yg mesti ada dalam bag anda :-

Ic, hp, kunci laci kat opis, tisu, duit & c/card

9. Kali terakhir anda menagis beriya-iya, kenapa? : -

last 2 weeks... kenapa ??? .. emmm Biarla rahsiaaaaa

10. Tag 5 rakan anda :-

husna - jawap jng tak jawap ye dik :)

idashah - rasanye nie 1st time ai TAG you kan?

nikli - Mamat nie tak pernah buat TAG rasanye :o)

ita - ha ko tu kan freeeee je memanjang.. tak gheti gheti lagi nak buat :-D

rima - ai tau you busy.. bila tak busy nanti tolong jawap ye

okey ceria ceriakan hari anda ... :-D reedahhh jeeeee !!

.

12 comments:

imz said...

perkara baru yg tahu pasal u ehh...ok jgk tu..lebih kenal dgn dekat...

Ct eLLy said...

Pekara baru.. hi hi terpecah lobang sendiri :D

itu la serba sedikit tentang diri eLLy.

IdaShah said...

yeahhh 1st time aku di tag oleh elly..

ko letak nama aku kaler kuning ekk
mcm tau2 jer aku suka kaler iteww...

harus aku jwb tag nih

Ct eLLy said...

hi hi ida ai tengok blog you kan warna kuning diraja.. dari citu eLLy tau la yg you minat kuning :-)

jawap jng tak jawap tau

pearlEJ said...

pedas pedas pedas!! ailaikkkkkkk too... :D

Mrs.Sheikh said...

haaahahha...aku di tag ekkk :P
ok kak insya allah...

Aleeya said...

apsai ko nanges 2 minggu lepas elly?? ..he he ..arini nanges tak..aku ni susah nak nanges, agaknye ayak mata aku dah kering kot hahahahaha

ita.itu said...

ko ngan aku oke jek..mulut murai gak..haha...kan ly kan

Ct eLLy said...

ej .. pedas melatoppp !!

Husna .. ye yang awak pun kena gak

Ct eLLy said...

aleeya.. emmm ala ala cite hindustan gak la aku nagis .. ha ha

Ita..mulut murai ha ha very the murai :D

rasp said...

makacih buat tag ni! dah kenal maka dah cinta..uiks lain plak bunyinye iye *ihiks* tak ku sangga kita byk gak persamaan ek!

Ct eLLy said...

Rasp .. yela serupa tapi tak same :D