Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, June 25, 2008

Salam

Assalamualaikum ...
Salam untuk semua sahabat yg sentiasa mengingati ku

Seminggu yg lepas memang minggu yg sungguh perit dan menyakitkan dlm hidupku.
Minggu yg sungguh mencabar kesabaran dan keimanan ku,
Minggu yg mengduga kewarasan aku sebagai seorang insan.
Minggu yg tak terkata dan tak tergambar kesakitan nye.

Apa pun aku gagahi jua, aku tempuhinye .. bagaimana? aku sendiri tak pasti.

Alhamdullilah..
Semuanye kembali pulih.

Insyaallah.. ianya tidak akan berlaku lagi,
Mudah mudahan ianya tak berulang kembali.
kerna lukanya masih berdarah.

Ape yang berlaku biar lah ianye menjadi kenangan ..
ape yang berlaku 'Biarlah Rahsia'

Wasalam
eLLy.

16 comments:

Y u Z z 9071 said...

tabah kak..

Mieza said...

sabar bebyk ya elly...doa pd NYA kerana ALLAH mendengar doa insan yg teraniaya...:D

along tau ko tabah..go gurl..!!!

rasp said...

byk2 bersabar, dekatkan diri padaNya...insyaAllah things will be better...

ita.itu said...

mmmmm

pearlEJ said...

ermmmm apsal neh elly... tak mo sedih2 lg k... mmuuahsssss... take care..

Ct eLLy said...

Yuzz / Along / Rasp / Ita / Ej

Thanksss soooo muchhhh...
im okey now :-D

IdaShah said...

ko ok ke elly? apapun semoga tabah menghadapi dugaan...

kita sentiasa di duga

Ct eLLy said...

Ida.. im feel better now!

thanks yanggg :D

Aleeya said...

ellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, aisehhh rindu aku kat ko, cam lama je tak jumpa walopon tak penah jumpa heheheh, aku susah nak online opis hour dah sbb opis aku akan ban nama2 yg view blog..hampeh tul, kat umah lak cam biasa la bizi lak layan damia kan.so terhad sket nak berblog..apapon aku rindu kat ko, add ym aku : alya_jpm

ni ko sedey pasai pa ha?jgn le sedey2 aku kan ade hehehhehe
take care

Mrs.Sheikh said...

alhamdulillah...
akak dah kembali pulih...
akak jgn sedih2 tauuu...

Ct eLLy said...

aleeya... terharunye bila ada orang yg rindu kat kita,

Kita pun rindu gak.. nanti ai add ko punya YM ye

Ct eLLy said...

HUSNA .. Yesszaaaa im okey now
insyallah akak tak akan bersedih lagik ;-)

imz said...

sabar je..ko byk2 berdoa...!!

mummysyafie said...

byk bersabar elly..apa pun dugaan pasti ada hikmah nya

Nikli said...

alhamdulillah..
bole diambik pengalaman dan pengajaran..

Ct eLLy said...

iMz .. sabor je lahhh :D

Mummy .. banyak hikmah disebaliknye

Nikli .. pengalaman & pengajaran mengajarku erti hidup