Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, June 3, 2008

im back !!!

hu hu im back !!
rindu ai tak ??

9 comments:

IdaShah said...

rinduuu lahhh...ko pegi mana yang?

sorry lah yang aku bz sesangat nih..
br skrg dpt jenguk blog ko

Ct eLLy said...

Wahuuu ade orang rinduu!!!
(kemarok ke ape aku nie)

kita gi balik kg..Sepupu kawin

Busy ye cian.. tak pe lepas busy jengok jengok la selalu :)

*SiRibenMerah said...

rindu..rindu..

*sambil angkat tangan*

ita.itu said...

mana gambar.update la cpt

Ct eLLy said...

iyra & ita ..
Rinduuu, betul ke nie?

sabor sabar.. gambar akak menyusul kemudian ... esok la :)

pearlEJ said...

ellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! minta maaf bnyk2 nooooooo!! serius mlm tu aku letih sgt, sampai2 rumah teruih pengsan, sampai x ingat nk call hang... hg jgn marah aku lakk... rasa bersalah sgt nehh... haishhhhhhhh!!

Ct eLLy said...

alahaiiii tak peeee ....
aku ronda satu penang, sepupu sepapat pun ikut skali..
3 kereta youuu.. aku plan klu hang Onn aku tinggai la depa kat mana mana.. but its okey

hang pun selalu turun KL kan, next time kita leh dating okeyhhh

TauruzMama said...

lamer ko senyap yer ly...dh settle suma kegiatan ko..pe lagik hapdet la..tepek gambo ko bebanyakkk..

Ct eLLy said...

Rima.. boleh tahan gak busy nye..
maklum la skarang nie kan musim mengawan'.. hik hik