Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, June 16, 2008

TARZAN Menjerittt

Hai name saya Rahmat
Budak budak kat opis panggil saye cik Mat'
skarang saye tengah bercuti 2 hari (Sat & Sun)
yahooo boleh tengok bola !!
Masa saya tengah bercuti Wife ai ajak gi tengok wayang
cite HULK !! (padahal mata dia tak baik lagi tu)
tapi ai tak nak.. ai kasi alasan minyak dah naik malas nak keluar !
hi hi kejam tak ai .. tak kan
So skarang dia tengah merajukk..
duduk dlm bilik melayan cite hindustan
(konon konon mengadu dng si shah rukh khan la tu)
eleh ini Rahmat khan' tau .. lagik hebat dari shah rukh khan
okey la ai nak tengok bola
Gooollllll !!!
opsss terlebih sudah, anak org sebelah umah nak tido la
AMBOIII SEDAP TENGOK BOLA YEE!!
Ke esokan hari nye ..


AAAAaaaaaaYaaaaannnnnnngggggggggggggg !!!
awak nie kan mengalah kan orang yg ade 10 orang anak tau !!!
susun balik !!!

Alamak wife ai dah menjerit la ..
'Okey ayangggg .. ai kemas nanti kita gi tengok wayang ye !!'
(sebelum you bertukar jadi HULK pulak )
Ps .. Saje nak take over since mata my darling tak baik lagikan hi hi syok gak kan layan blog nie

21 comments:

nads said...

huhu...kena sakit mato yor...

kak elly,
jom tgk wayang sesama..
huhu

mummysyafie said...

hahaha..Rahmat Khan ni tengok bola ala² citer hindustan kot..

dier feeling lebih sikit tu yang golek kiri kanan tu..

dah tengok HULK

She's The One said...

aduhaiii...sungguh cantik berkrim sofa ko tu kakkkk

Ct eLLy said...

Nads ye la tak baik lagik :o(

jom bila nak tengok ?

Ct eLLy said...

Mummy.. tu la dia feeling lebih ;o)

Hulk belum tengok.. ari tu ajak cik abe.. tapi di malas nak keluar !

Ct eLLy said...

Husna .. cantik berkrim tapi klu disusun tunggang langang tak de maknerr nye .. :D

rasp said...

Uiks nak tgk HULK pula? Naik join *ihiks* ni sakit mata sbb nak tgk wayang kot...

ita.itu said...

haha..buat sepah je kan org jantan nih...hehe

Ct eLLy said...

Rasp, tu la teringin nak tengok HULK pulak :o)

Ct eLLy said...

ita, tu la golek sane golek cini,
aku kat umah tu rahmat la yg jadik tukang menyepah nye.. klu aku tak jerik surat dia aje penoh satu table ..

bila suruh kemas dia cakap jap lagi jap lagi..

TauruzMama said...

tgk bola ker main bola sampai jadik cam giteww..;P

Ct eLLy said...

rima.. very the overkan laki aku nie, habis semua tempat di buat kan mcm tiang goll

nanonano said...

amoi amoi amoi abg mat !
maen bola ke smpai kuca belanar satu rumah tu??
hikhiks :p

Ct eLLy said...

nano .. jng ingat org tak de anak nie umah bersih je tau!.. selalunye bapak budak yg mengkucar kacir kan keadaan :o)

azisazahar said...

hehe...ingt kt stadium ke nengok bola tu...;)

***cepat2 sembuh kak

Aleeya said...

oh bolaaaaaaaaaa
aku soka, mlm ni german lawan, harus tengok, mata aku dah lebam nih tak cukup tido nehhh, bola nye pasaiiiiiiii, aku rasa belanda menang , walopon aku soka italy hhehhehe

Ct eLLy said...

AZIS .. ye la dia ingatkan kat stadium kot ;o)

Ct eLLy said...

aleeyaa, wah pandai sungguh ko tengok bola ye.. eLLy tak minat la
setakat tengok kejap tu boleh la ..
lame lame boring ..

IdaShah said...

haa..kan elly dah marah. tu lah rahmat khan mcm dia lak main bola kat ruang tamu hehehe...

Ct eLLy said...

ha ha .. Ida, Rahmat Khan.. nak kena lesing' dng Shah rukh khan
baru dia tau

Nikli said...

bola bola bolaaaaaa...