Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, June 17, 2008

RM 625

Nak tanye nie ..

Korang dah gi claim ke duit rebate yg Government kasi tu?
ala duit yg korang dpt bila korang bayar duit road tax tu ..

hu hu eLLy dah claim ..

UNTUK KENDERAAN 2000CC kebawah dapat RM 625.

RM 625 x 2 cars = RM 1250 hu hu pok cik kayo!!

tapi yg tak best nye MyLuv pun ye kereta cuma boleh claim on the 1st of July je :o(
coz dia hidupkan road tax on 31/5, eLLy punye kereta dia hidupkan awal bulan (4/5)


"paaagiii yg gelap kini sudah terang.."
oppssss.. tukar lirik
"poket yg gelap kini sudah terang.."
hi hi bila lagik nak ambik duit dari kerajaan kan :o)

Ps - Duit dalam gambar nie klu la ade di tangan ku sekarang ..

emmmmm .... akan ku sambung lagik MC gi shooooppiinggg :o)

22 comments:

Mieza said...

bestnya dpt claim ek...along bln 11...huhu...lambat lg...:p

apalg shopping laaaa.....

rasp said...

eeeee soka nye sopping mopping nie... rasp pun lambat lagi aa nak dpt claim nie *uwaaa*

TauruzMama said...

dah claimmm...sonotttttt...

nanonano said...

wahhhhhhhh !!
borang org dah print,
akak bley ajar x step by step..
puhhlisssssssss..
nak jugakkkkkk !!
tgn ni gatai dah nk pegang duet,
maklumle, tengah2 bulan..huhu

Ct eLLy said...

along,bulan 11 lepas raya la pulak
:o)

Ct eLLy said...

rasp, hi hi tunggguuuuu :o)

rima, ko dah claim ke? ape lagik jom william :-)

ita.itu said...

haha..siot je ko..terus terang matako kan

Ct eLLy said...

nano, ko print kat mane?
akak ambik kat counter je, siap ade contoh how to fill in lagik :o)

Ct eLLy said...

Ita.. terus baik mata aku semalam ta'

She's The One said...

kak,
kalo keta 3 camana?
hahahha tp abah ku dpt 2 je kak
yg satu tu lambt la ...

:P

Ct eLLy said...

HUSNA .. WAH HEBAT LA TU 625x3
perghhh kayo kayooo

imz said...

aku tak dpt g..bulan lapan ni baru nk klim..hehehe

Ct eLLy said...

Imz.. bulan lapan kira okey la coz' bulan 9 boleh shooping untuk raya :o)

ps- Ngape tak boleh masuk kat your blog?

She's The One said...

kak ..amik gambo ko kat blog ku kak.. dpt email takk?

She's The One said...

kak ..amik gambo ko kat blog ku kak.. dpt email takk?

Ct eLLy said...

HUSNA, Gambo??? kuang kuang kuang

nads said...

wah...
seronotnyer...
jom sopping sesama...
lalala...

Ct eLLy said...

Nad dah collet ke belum..?
cepat jng terlambat.. nanti terlepas

mummysyafie said...

sudah kaya! sudah kaya!

leh gi shopping nih

Y u Z z 9071 said...

yuzz pun dah renew awal...tapi boleh collect bulan Julai nanti...

huhu...

pearlEJ said...

dah gi claim ekk?? syok laaa... leh shopping2...

aku tak leh claim, sbb aku renew 31/3... siot jerkk kann...

hubby aku lak x leh claim sbb terlebih CC... adoihhhhhh... mmg x merasalaa aku duit gomen neh.. hahahah...

Lily.Lulu. said...

banjer laaaaaaaaaaaaaa
:P

hahaha !!