Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 18, 2008

Di hari pernikahannye..

Last saturday i menghadirkan diri di pernikahan my officemate kat sentul ...

ZALINA & HAFIZAN





Memandangkan dah lama tak makan nasik minyak ... perghhh sodappppp !!!

CUPCAKE & BUNGA TELOR
SELAMAT PENGANTIN BARUUUU !!!
Ps - cupcake to kami oder dari MYheart cup cake ... sedapppp

11 comments:

ita.itu said...

cute je ek cupcakes tu..pink lg..hehe

Mieza said...

wah sdp nya nasi myk tuh...cupcake tu pun comei jer...:p

Selamat perantin baru ya...:D

nasazfrog... said...

teringat mase nikah dulu, tok kadi tu tanye kt hubby "ha nak kasi mas kawin kat saper? Sekali hubby kite ckp mas kawin tuk 'ayang' terkekeh org kat surau smua bantai gelak...

Aleeya said...

cupcakes tu comelnyer...

imz said...

errmm..xleh tahan tu nasik myk tu...sedap tol nampak..terliur teman kt sini..!!

Ct eLLy said...

ITA > tema pink & purle

ALONG / ALEEYA > zaman kita kawin dulu tak de pun capcake ye

NASA > hi hi kelakor la ;p

IMZ > hi hi dah lama teringin mkn nasik minyak.. ni baru dapat :)

mummysyafie said...

cantik nye cupcakes tu..nak satuuu...waaaaa

selamat pengantin baru...teringat zaman kiter dulu² kan

Ct eLLy said...

mummy.. zaman kita dulu2 tak de capcake :(

Mrs. Sheikh said...

dah jadi trend kan cupcakes ni
kat sini takde.

Lily.Lulu. said...

suka tgk cuppcakes tuh nya design ..

cantik !!!

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室