Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 24, 2008

Mari bercerita - Ahad


Ticket Formula One 2008

Mcm dlm wad bersalin pulak!



Me : ngape tak pakai topi ?
MyLuV : Tinggal dlm keta.. malas nak gi Parking jauh..
Me : Amboi syok nye dapat jejalan dng kekawan yeee ... peluk peluk lagi gitu ...
ngape tak ambil gambar dng Aweks Aweks Seksi yg pegang payung tu?
MyLuV : isk gila ke ? buat ape.. saya kan dah ade awak .. (senyum kambing)
Me : Emmm ye la tu ..
.




eh sape ye tengah menonggeng' tu? OOoo Schumichael ..
"eh tak reti la nak eja name dia"
Kesimpulan nye .. aku tak ikut punn, bior la nanti orang cakap aku nie 'QUEEN CONTROL' pulak ..

15 comments:

mummysyafie said...

betula elly, kalau tak bagi nanti orang ngater lak kan.

mmg patut si suami atau isteri kena ada masa untuk kekawan gak kan.. baru best

Ct eLLy said...

mummy.. yeszaaaa..

klu kita pun kekadang nak gak gi jejalan dng kekawan kan.. so itu la yg pentingnye konsep bertolak ansur ;p

Mieza said...

wah seronok laki ko pg litar tu ek...:p

rugi dia x ngk aweks2 tu...:D

minat org lain2...tak kose aku duk pns2 cenggitu...:)

ita.itu said...

haha..konon ek ada awak..padahal gmbr2 tu dia dah sorok siap2..hah

Ct eLLy said...

Along .. ye la along.. klu saya pun malas nak duduk kat tempat panas2 camtu.. lain la klu ade shah rukh khan kan ... :D

ita .. tu la pasal.. lelaki kan :)

nasazfrog... said...

pergh laki hang pegi yer.. tak per la, itu mase dia nak beriadah ngn member kan... mesti syok kan dapat pegi... fanatik ler tu yerr

pearlEJ said...

hahaha queen kontrol ka?? adoihhlaa...

Ct eLLy said...

Nasa .. emm dia pegi.. sangup tu bangun pagi coz dia takut Jln jem kat sana :D

Ej ~^^~ ha tu la.. sat lagi org mengata pulak kan ..

Mrs. Sheikh said...

uikss
mahal ek tiket f1 ni..
setahun sekali tak pe la kan..
tp kan kak..rm800 tu 3 hari kan?
rm800...leh beli hp baru tu
tambah skit je.. :P

Ct eLLy said...

Sayang SEHARI aje ...
emm bukan setakat beli hp baru
boleh buat MAS KAWIN tu dik ;p

Ziana said...

sebaik x amik pic ngan aweks cekci cekci tuh..
kalau x mau muncung
:)

Lily.Lulu. said...

pergh .. tiket 800
gile laaa .. 'murah' aje tuh
hahaha !!

sekali skala hubby akak nak bergumbira dengan kekawan nya ..

ape salahnya kan ...
balik mesti dia rindu ngan akak ..

;)

Ct eLLy said...

ziana - tau tak pa.. maintenance tinggi tau klu nak pujuk akak :D

Lily - Rindu? tak de makna nye

Princess Redbloodsnow said...

hahaha..tol tuh kak
leh nnti mulut2 org yg dok said akak queen kontrol leh terkatup kejap..hehe

Ct eLLy said...

comel.. yeszaaa ..

bukan sekejap tapi selamanye....

tapi tu la mulut Manusial nie memang susah nak tutup kan ;p