Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 26, 2008

Perjumpaan yg tak dirancang ..^_^..

Semalam Me & MyLuV gi jln jln carik makan kat kedai william

emm klu nak ke kedai si william' nie klu tak sesat memang tak SAH!
konon nak gi suprise ' im here... ' aleh2 sesat terpaksa la kol cik lily

kebetulan mok chik nie tengah berdeting dng cik ziana so dng semangat mengular nye
dorang pun joint skali .. well lily mesti la come with her bodyguard (En asst)

sementara menunggu dorang sampai, kita oder dulu..

Mr william : minum ape
Aku : ape yg best
Mr william : pisang stewbery blended, mango longan, tembikai longan, rebina blende... bla bla bal
Aku : Tembikai longan & Mango longan blended
Mr William : makan kita ade bal bla bla bal bla...
Aku : mcm peluru daa pong pong pong pang pang (dlm hati je la hi hi)
saya nak spegeti meet ball & mashed potato, MyLuv oder black paper sizzling beaf & jacket potato


(gambar di atas di curik dari Lily)

zetie,lily & the gang sampai kita borak borak ... ha ha hi hi hi ho ho...

sampai la ke pagi.

first time jumpa face to face dorang nie tapi mcm dah lame kenal ..

ape org kata.. boleh dibawak ke tengah.. hi hi

well guys nice to meet you.. next time kita gi jln jln lagik ye.

(cian MyLuV pagi tadi tersengguk senguk bawak kete.. sayang cikit MUuuAaaaHHH !! )

for more picture pls log on to Lily punye blog ye .. (akak tak bawak camera la semalam)

15 comments:

ita.itu said...

apa da...br nak tanye..gmbr x de ke..ish ko...rugi x tepek..hehe

Ct eLLy said...

tak bawak camera la.. semalam main redah je tak plan pun .. ko tengok kat lily la mesti dia tepek banyak

Jie said...

salam kenal elly..sy dtg dari blog cik lily...

sedapnya......tgok gambo dah terliur

Lily.Lulu. said...

hihihih ...
seronok jumpa akak !!!

ada rezeki kita jumpa lagi yer
leh borak2 ..

mekasih tau kak di atas buah pelam tuh !!..

saya bangun lambat lorr
sowwiiii

Aleeya said...

yuhuuu mkn2 sodapnye ..dah teringin la pulak nehhh

liza said...

Wah2 best nya jln2 cr makan...

Mieza said...

best ek dating dgn diaorg nih...:D

lain kali nak jumpa ngan diaorg gak...:p

nape ko x bwk camera...

Ct eLLy said...

jie .. Hai jie salam perkenalan
memang sedap yummmyyy...

Lily .. akak pun same.. bukan seronok tapi dua ronok dpr jumpa korang ;p

aleeya .. apa lagik terjah la :D

Ct eLLy said...

liza .. ha pandai pun
bila nak buat blog sendiri?
:0)

along .. tak plan pun nak gi sana, saya saje ckp ngan cik mat' pastu dia kata ok soo main terjah je la ;p

tAuRuZMaMa said...

wah elly plan nak jumpa blogger naper xgtau ek..leh leww join skali..UWWAAAAA!

Ct eLLy said...

alamak Rima lupa arrr .. next time yek ;p kita gi together gether ..

pearlEJ said...

bila kita nak leting2 lak neh elly?? :D

Princess Redbloodsnow said...

syokkk jek aaa uols jumpe neh
wehhhh..bile uols nk jumpe z neh wehhhh

:)

Ct eLLy said...

emmm nak tunggu akak kesana entah bila yek ;p

comey turon la ciniii pastu boleh gi johor... :-D

Ct eLLy said...

ej.. bila lagi nak turun kl?

boleh la leting2