Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 4, 2008

A & W

Ujan yg turun bagai kan mutiara...
menyimbah membasahi bumi...
la la la la la .. la la la laaaaaa
rinduuuuu ... la la

Bila dah ujan perot pun lapor..
on the way balik singgah la makan dulu..


Root Beer bukan TIGER BEER ye.. hi hi

Combo set 1 & 3

Tak abis.. coz badan rasa mcm nak demam..

Bini tak habis.. si suami tak cukup.. dia pegi beli lagik ;p

12 comments:

Mieza said...

ko ni elly buat org nak mkn jer...sdp wooo...:p

Ct eLLy said...

ALONG saya dah lama tak makan A&W memula nak makan satay kat restoran jenjatas tapi dah tutup .. itu yg tukar A&W lak

imz said...

amboi...mkn a and w ek...x ajak kita pun...belanja...hehehe

Ct eLLy said...

imz saya tak nampak awak.. klu nampak boleh la kita share .. hi hi

ita.itu said...

elly pelik bin ajaib ko x abis makan..hehe..gurau ek..kelako lah laki ko..siap beli balik tuh

mikaounik said...

ohhh float yg saya rindui...
kalo demam mmg cam tu kak..apa yg sedap di mkn tak sedap jer kat tekak,,tu sbb xabih erk

Ct eLLy said...

ITA & MIKA

Betul ita tak habis aku mkn.. air pun sesuku jer.. rasa nak demam nie :(

cik mat tu klu dia lapor terus dia oder je.. klu aku segan siot..
malu tapi mahu ;p

cepotet said...

alaaa.. tinginnya. baru nak lupakan fast food, dah teruja balik. jeles.. jeles..

Lily.Lulu. said...

hahahahaha !!
akak nih .. buat saya gelak laaa
bini x habis .. laki x cukup ..
siap tambah lagi ek ..
uhuhu ~

time hujan2 nih mmg perot asik lapo jek kak ..

saya kat opis memalam keje asik dok mengunyah je

:D

mummysyafie said...

nampak sodap je..lama tak gi A&W ni

Princess Redbloodsnow said...

hahaha..lawak aaa akak neh
ciap nyanyi2 sudirman lak die..huhu


ermmmz...nape ek kat cnie xde A&W ek

Ct eLLy said...

ernie,lily,mummy ..

fast food nie klu tak makan tak sah kan.. dpt sebulan sekali pun jadik la..

Comel ..
Cian dia kat sana takde A&W ?
eee ruginye.. (berlagak) ;p