Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 24, 2008

Mari bercerita - Sabtu

Ari sabtu lepas me, my brother, his wife & my beloved Duan'
gi PWTC - Smart Kids 2008, Mcm2 Ada..
Si Duan ni yo yo ooo je salam dng V' tapi bila dia pandang atas .. WAAAaaaaaa takutt!




wah Happy nye diaa ..

5 comments:

Mieza said...

best ek tmpt utk bebudak ni...:D

seronok ngk dia happy kan...:)

ita.itu said...

ooh mcm best je ek..rugi x pg..sian bdk tu takut

Ct eLLy said...

Along - memang best.. kita yd tua nie pon enjoy...

ita - tu la ko malas.. aku nak kasi ticket free pun ko tak nak :D

dia takut tapi aku kelakor tengok !

Lily.Lulu. said...

tatau pon ade..
kalau tau saya dah bawak eeha ngan nuha ....

Ct eLLy said...

alaa.. lupa la akak banyak ticket lebih tau ari tu .. next time akak wawarkan ye ape evant yg ada kat PWTC ;p