Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 5, 2008

MIFF

bukan semua org dpt pas nie tau..

MIFF ? Apa itu MIFF? ..
MIFF ialah Malaysia International Furniure Fair

Evant tu berlangsung dari 4/3 till 8/3 di PWTC, KLCC & MARTRADE
Semua tokey tokey besar seluruh antero alam akan turun ke Malaysia,
untuk menjual perabot2 meraka ke dealer or tokey2 kat Malaysia..

Soo ape kena mengena dng aku? hi hi ini yg nak cerita nie..

Every year on the last day, tokey tokey nie akan jual MURAH -MURAH kat local pepole..
ye la tak kan diorang nak bawak balik brg2 show room tu kan.. tak berbaloi
hu hu mok cik suko... shopping time.. tapi kan masa nie la laki aku akan membusykan diri..
biasa la kan lelaki klu bab bab cam gini maigrin la itu la ini la

My shoping List :-

Sofa
Tv kabinet
side table

Yang leceh pasal MIFF nie.. perabot kena pick up sendiri..
soo klu aku beli aku kena nator lori kat PWTC arrr.. Klu aku beli laa..
MyLuV cakap klu aku sayang kat dia tak yah beli apa2 tahun nie ;p
.
Last year beli.. Dinning table.. round table yg letak kat luar umah tu..
lazy chair & almari kasut .. tak sampai 1k termasuk upah lori & angkat barang.
.
Ps - break time nanti kita nak ronda2 kat PWTC.. sangup tak makan youuu..
Ps - 8/3 pagi2 pegi mengundi dulu.. lepas tu kita gi PWTC
Ps - malam tadi rasa mcm nak ambik gambar perrabot yg i beli last year.. tapi mcm POYO je kan.. hi hi

7 comments:

Mieza said...

best ek elly...nape kejap je ek...suka along...tp hubby kata no budget benda2 cenggini...budget nak pg PD..hukhuk...:(

Aleeya said...

best tu shopping perabot rumah..
i likeeeeeeeeee
aku bajet ni nak beli satu almari baru kayu + kaca tu..nak letak koleksi vantage aku huhu..tapi skrg tak leh beli lagi, hubby aku kata "almari lama ok lagi, jgn buang duit..beli stok pampers damia lagik baik!!"arghhhhhhhh grrrrgrrrrrr tensyen hakuuu!!!

Ct eLLy said...

along & aleeya

Memang best.. tapi time2 cam nie la kita nak bgaduh dng husband..
ade je alasan.. kekadang nak pakai
duit sendiri pun tak boleh.. geram tul..

viruspadu said...

ala sayangnya

kalu x leh pegi

mesti bestkan, huhuhuhu cedihnya

Lily.Lulu. said...

wahhhhhhhhhhh !! manyak syiok nih kak !!!! alangkah enjoynya kalau ada banyak duit boleh shopping di sinun di hari2 terakhir ..

tapi tu laa ek masalahnya .. nak kena bawak lori sendiri la pulak .. kwang kwang kwang ~

akak akan ade kat sana ke .. mana satu, klcc ke pwtc ke martrade ??

nnt nak skodeng akak laa mcm tuh
:P

ita.itu said...

elly aku br tau nih..harus aku pg lunch sok..haha

Ct eLLy said...

vP, Rugi klu tak gi, setahun skali je.. macm raya la pulak.. hi hi

Lily, $$ tak la banyak sangat, ari tu cik abg dpt bonus dia ade la hulur cikit ;p
stakat lori no problem .. boleh kaw team ma..

akak kat PWTC la mana lagik.. nak skodeng mai la

Ita, stakat one hrs tak cukup ta, aku pun dkt 2hrs kat sana semalam
nasib baik boss baik (bodek bodek) .. hi hi