Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 12, 2008

Recap - last part

My name is "Mansin"  My coffee table name is "Wen"
Both of us from France
 
 
.
Ohh rumah ku tengah berserabut this weekend baru nak buat make over...
Biar ku sebut kat satu persatu
.
Gambar di atas - Sofa
Gambar bawah kiri - 2 kerusi malas.. belum deside nak letak luar or depan TV
Gambar Bawah tengah - konsol panel with mirror (ala-ala antik)..
yg tu i nak letak kat coner, bukan kat ruang tamu
okey itu je lah.. ;p

16 comments:

Mieza said...

wah2x shopping sgh...lawa la sofa tu..france lg...meja yg ada byk laci tu...tantekkkk...:D

Ct eLLy said...

along... semua tu beli dari show room yg same :D
tantek ke.. hi hi tq tq

ita.itu said...

lawa siot..mana gmbr cermin nye?

ita.itu said...

sok dah susun2 sume amik lg ek gmbr dalam hall ko tau..amik byk2 ek

Ct eLLy said...

ita, cermin entah kemana hala

segan la nak tempek gambor kat cini banyak2 nanti kontroversi pulak .. takutttt!

Princess Redbloodsnow said...

amboiiiii llawa nah aaa perobat baru makkk nehhh..

yg lame taruk mane kak?
klu x nak...kasi buang kat z jek ea..hikkkss!!!

pearlEJ said...

haaaa sofa tuh lawo laa elly... ailaikkkk!! kaler peberet ita lak tu, cekelat.. hehehe....

nanti dh lepas make over jgn lupa tepek kt blog nooo...

Ct eLLy said...

Comel, jauh tu nak anto ke sana ;P
yg lama tu tak tau lagik nak letak mana .. kasi tijah or letak kat bilik lagik satu!

(cik mat tu sayang sangat sofa tu, maklum la first sofa yg dibeli masa kawin dulu)

Ct eLLy said...

ej, yela dah terpengaruh dng si Ita,al maklum la dah berbelas tahun kawan dng dia ;p sory ta..

segan la nak tempek gambor kat cini banyak2 nanti kontroversi pulak .. takutttt!

Mrs. Sheikh said...

akak....cantik cantik cantik....
jelessss ni

Ct eLLy said...

mrs sheikh tq tq ;p

mummysyafie said...

lawo lah sofa nya elly..taste elly mmg best ler

Lily.Lulu. said...

kak .. cantikkkkkkkkk !!
suka tgk !!

alalalalala ....
france mari gitew

jauh tuh ...

nads said...

kak...lawau sofa tuh...menjeles nih..hehe:))

imz said...

amboi...cantek2nya sofa dgn meja tu...mcm kt kedai perabot dh..hehehe..pilihan yg bercitarasa tinggi..!!

Nikli said...

sofa tuh serius cantik...
rotan kaa..?
kaler kusyen cantik..