Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 21, 2008

Merajukkk !!

Aku dah 2 hari merajuk dng "mangkok di atas"

nak tau ngape .. sebab di pergi karaoke dng kekawan dia pastu dia balik lambat!
janji balik kul 11pm tapi dia balik LAMBATTTTT..

esok aku cuti .... SIAP KOOOOOO.....

22 comments:

nasazfrog... said...

hai... saper mangkok itu...

Ct eLLy said...

hi hi MyLuV arrr

ita.itu said...

hahaha..siap ko rahmat mlm nih..abis ly keja kan ko atas bawah..hahahaha

happyirfa said...

hai elly..
salam kenal dr saya.sabar.jangan marah2.nanti kena jual.hehe.
mangkuk ayun ke mangkuk tingkat?
ke mangkuk ........

Ct eLLy said...

ita ... atas bawah depan belakang!

irfa .. salam perkenalan.. tengah menahan sabor la nie ;p

mummysyafie said...

hihihi.sampai hati ko elly..tangkap gambar pastu upload kat sini..tak takut ke nanti hubby ko saman terus masuk tv3..hahahahah

tAuRuZMaMa said...

eLly..mengamok sakan nampak!sabo ly,sabo...hehe..abis leww rahmat..mlm nih tido luar!

Ct eLLy said...

hi hi mummy tak de maknenye dia nak baca blog kita ni... busy la katakan.. tapi bagus gak dia tak baca boleh kutuk2 cikit hi hi (time marah je lah)


Rima, rasanye camtu lah kot hi hi

pearlEJ said...

wakakakakakka... alamatnya tidoq bawah katil laa laki ko mlm neh yer elly.. hahaha...

Ct eLLy said...

EJ~ itu la tengah pikir nie.. emmm
mana aku nak campak yek ;p

sismimi said...

uiks elly..sal ngamok tu..ishhh takot ar..eheheh

wei weii..sal ko dera hubby ko smpi cenggitu skali..siap ketuk ktampi plak tu..kang die wat repot kat teledera baru padan muka ko elly..ehehehe..

oittt!!kasihani la dia..ampuni la dosa dan kesalahannye..ehehe..

Ct eLLy said...

sis.. sekali skala dera dia best gak ;p bior dia rasa.. next time jng mungkir janji ;)

Dumuro said...

See here or here

Ziana said...

erk..
apekah kesudahannye?
mai sambung..

hahahahha

Ct eLLy said...

ZIANA ... tunguuuuuu !!!

cepotet said...

errkk.. ngamuk nampak? garang gak akak ni yea. :p

Princess Redbloodsnow said...

En. Mat ek tuhhh
muahaahaa...pdn muke dh kene ketok ketampi...hikhik

kak...mogok x masak sehari kak
hahaha :P

Mieza said...

jgn la merajuk...ko bg dia tido kat sofa jer...:p

Aleeya said...

hehe comel je en abg elly tu kena ketok ketampi ekk

Ct eLLy said...

ERNI -
Mana ade garang.. ganas je ;p

COMEL -
Bior padan muka cik mat tu :D
Memang dah lama tak masak pun..
hi hi makan luar je

ALONG -
Mana boleh long.. itu kan sofa baru ;p bior dia tido kat lantai jer ..

ALEEYA -
comel ke.. boleh buat selalu la camtu hi hi..

Lily.Lulu. said...

hik hik hik ...
cian myluv akak ...

kena denda yer ..
kena ketuk ketampi ye

hiiih
:D

Ct eLLy said...

lily bior dia rasa ;p