Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 25, 2008

New day, New place , new job , new .. new .. new

Hai ingat tak n3 pasal 'MASKARA'
ini lah sambungan nye .. ari nie mak chik nie dah start kat tempat baru

Recap gambor gambor masa farwell party ari tu ..

ALAH TOMEY NYE..


.. UCAPAN DARI PIHAK MENAJA ..

... GROUP FOTO (RESERVATION TEAM) ...

.. ~ MAKANAN ~ ..

^_^ BYE BYE BYE ^_^
NOTA HATI : Oiii ko dah tak de aku nak mengadu kat sape?
aku semakin menyampah kat kakak kesayangan awak tu .. eeeerrrrrr
semakin tak larat melayan kePOYOan dia tu..
Anyway .. gOOd luck and all the best !

14 comments:

ita.itu said...

wah sama gebu ek pp korang..haha

Mieza said...

kdg kawan tmpt mengadu dh takde rasa borink je hdp ni kan...

rindukan gelak ketawa dia...:D

sekurang2nya korang buat gak farewell party tuk dia...rasa dihargai kan...

Ct eLLy said...

ita.. kekawan aku memang pp semua gebu termasuk la ko! hi hi

along.. memang rindu.. dia nie klu gelak tak reti nak stop ..

pearlEJ said...

ehhh mcm kembar lakk korang nehh.. kalau ckp dua beradik org mesti cayakan..

ita.itu said...

haha..siot je ko..aah br aku pasan pp aku pun gebu..ly kat hotel ko xde roti free ke..bg la aku roti hotel elly..sdp la..tingin aku tau

mummysyafie said...

elly...kerja kat ner nie? nampak sepesen je baju..

Ct eLLy said...

ej .. tu la tapi dia pendek!
sory jo' well you memang pendek
waaakakaaaa


ita .. ko nak roti ape? ngandong ke? meh la makan hi tea kat cini ...

mummy .. kita keje kat one of the 5star hotel kat KL nie

ita.itu said...

aku nak roti free...amik kan la..pastu siap ada marjerin dan strawberry yg buh dlm bekas kecik tau

Ct eLLy said...

adehh pening la minah nie .. mai la cini kita mkan hi tea ..
aku, ko, rima..

ita.itu said...

brp rm

Ct eLLy said...

48++

Ziana said...

muka same!!
:)

xde mmber nk ngadu lg kan..
sedihnyeeeee

tAuRuZMaMa said...

aku sker yg nak pi Hi Tea tuh..plan leww Elly leh jmpa..meriahkan suasana..ita ok tak..tgu aku settle down kt cini dulu k..

Ct eLLy said...

ZIANA .. Tu la cian kita :(

RIMA .. nak ke okey nanti aku arrange kan ;p