Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 27, 2008

menjawap TAG



Waahhhhh dah lama aku peram TAG nie !!

TAG NIE AKU DAPAT DARI Ms. SAB

Ape motif dia aku tak tau .. oi mak cik ko tau kan aku tak de anak lagi !
well aku akan jawap jugak base on my nephew punye tabiat ..

1. Nama anak anda - Ridzuwan shah
2. Umur anak anda - 372 days in this world! (12 month, 7 hari)
3. Apabila terdengar lagu, anak anda akan.. bgoyang2 bdn tapi klu azan kat TV dia akan ' diam je tengok TV
4. Apabila melihat tv, anak anda akan.. tepok2 skrin
5. Apabile melihat anda memakai baju lawa, anak anda akan.. cakap Peeeewekkk!!
6. Barang kesayangan anak anda.. bantal busuk dia warghhh tak sanggup aku..





7. Pakaian anak anda yg paling anda suka.. mcm dlm gambar nie


8. Makanan & Minuman kegemaran anak anda.. susu & ice blanded klu dpt Perghhh ..
9. Aksi anak anda yg paling anda suka.. Mintak di dukung
10. Anda geram pada anak anda bile.. time nak tido merengek..
11. Anda rasa nak cubit2 anak anda bile.. dia patahkan cermin mata ku!
12. Bila anak anda nangis, anda akan.. kasik kat bapak dia "YAN anak ko nagis"
13. Perkara yang anda suka buat dengan anak anda.. mandi kat kolam/pool
14. Ucapan untuk anak anda.. semoga menjadi modal insan yg berguna untuk bangsa & Agama






okey itu aje .. Byeeeee byeee !!

15 comments:

Aleeya said...

elly tu gambo nephew elly la riduwan shah ekk...hu hu..very dah comel..gigi dua btg tu yg cute tu..gerammmmmmmmmmmmmmmm

Ct eLLy said...

yesszaaa ridzduan shah ye bukan
shah rukh khan .. hi hi

Lily.Lulu. said...

comeyyyyyyyyy jek dia. siap ada bantal bucuk lagi !!

:P

mummysyafie said...

nengok bantal busyuk dia..kiter pun ada gak..tak caya..??

Ct eLLy said...

lily / mummy - klu tak de bantal busuk maka tak leh tido la jawapnye

mummy pun ade gak?.. sampai skarang.. emm nak tengok ;p

Princess Redbloodsnow said...

eeeee....comeynyerrr anak kak ell neh weeehhh!!!

baru dua batang jek gg die
eekekekekekee...cute2


:)

ita.itu said...

comel anak ko nih..dah mcm muka ko elly

Ct eLLy said...

comel & ita

ye la semua cakap mcm muka aku ;p
maybe sebab tu aku rapat dng dia :D

sehari tak jumpa rindu ..

(tapi ramat jeles dia ckp 'entah2 masa mak dia ngandong dia nyampah dng aku pasal tu kenan') sioottt je kan .. rahmat jelessss

tAuRuZMaMa said...

Comeynyerrr,nih tgh grrrrammm

Ct eLLy said...

aku memang comeeeyyy .. alah ko nie mcm baru kenal aku ;p

;p :D :-D

Shakadal said...

See please here

Dayu said...

macam seronok je buat tag2 ni..camne erk nak buat?

camne nak tag org lain erk -saya bdk baru belajar-

Ct eLLy said...

Hai Dayu ..

sonang je .. orang soal kita jawap
pastu kira soal kat orang lain pulak :-D

Nikli said...

nanti bila ada anak sendiri, bole jawa tag tuh skali lagik.. hahah, rajin kaa...??
:D

utk anak punya pasal, mesti ok kannn...

Ct eLLy said...

nikli > nak kena simpan lamaaa.. tuuu, tengok la klu rajim yek ;p