Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 19, 2008

MaskArA

ari nie tak pakai maskara ...

sebab ape tak pakai maskara ???
sebababbbb im sure kul 3pm nanti i akan menangissssss.... sob sob

sebab apa pulak menangis ???
sebabbbbb ari nia ade farwell party for myBEST freind ^_^

Sebab apa buat farwell party ??
Sebab dia nak meninggalkan aku .. WAaaaaa

Sebab apa dia nak meninggal kan ko ??
Sebab dia dpt kerja baru :(

Sebab apa dia nak pergi ke tempat kerja baru ??
seebabbb.... 'HAA LU PIKIR LA SENDIRIIIIII...'


pertemuan dan perpisahan ... la la la...

tak sangup nak nyayi sampai habis

14 comments:

Ziana said...

part perpisahan bestpren tuh yg x sanggup tuh..
ziana dah br mase lily resign maxis dulu..
:(

alhamdulillah ketemu kembali kat kampeni skang
:)

Mieza said...

sedey kan klu bespren kita berhenti keja...:(

kita x mgkn dpt kwn camtu lg..:p

pssst...nak tya farewell party tu mkn apa...hiks...:D

ita.itu said...

sob..sob..sob..ko nangis kuat2 tau..mesti dia x jd ninggalkan ko..haha

ita.itu said...

eh aku bkn bespren ko ke..? muahaha

tAuRuZMaMa said...

alaaa...syahdu nyer en3 nih..relax leww beb,w'ols ader nih tmankan ko..dah tu tak mo nangis2 okey!klu nak nangis pon jgn guling2 kt floor tau!

Ct eLLy said...

ZIANA .. SOB SOB SEDIH.. INI ENTAH BOLEH JUMPA LAGIK KE TIDAK ;P
MAKLUM LA DAH JADIK BOSSS...

ALONG MEMANG SEDIH :(
MAKANAN SEDAP SEDAP OOOOO ;P

Ct eLLy said...

ita.. bengong la koo..
ko memang kawan baik aku... ko lain dia lain ... saiz badan pun tak same ;p

Ct eLLy said...

rima .. tak guling guling sedu sedu je ;p

Aleeya said...

uishh sedeynya
kat opis ni pun silih beganti yg tukar ler, naik pangkat ler..isk isk isk...

takpe..nnt dtg ganti yg baru...

pearlEJ said...

mmg la sedih kalau org yg terapat dgn kita nk tinggalkan kita...


tapi aku tak tahan yg ko siap2 tak pakai mascara tuh.. hahaha... lenkali beli yg waterproof, nangis laa bertimba-timba pun mesti tak luntur...

cepotet said...

hikhik. tak pakai maskara ek? cumel la akak ni. takpe kak, kalau akak dapat offer tempat lain, mesti akan ada orang yang tak pakai maskara lak. tak caya, tengok nnt. :)

Lily.Lulu. said...

betol kak .. bila berpisah ngan bespren ... aduiii ..

sebak nya dada ...

imz said...

amboi...jiwang nyer...xper...sabar je...

Ct eLLy said...

aleeyaaa > moga2 dapat penganti yg ok atau lagi bagus... tapi klu dpt yg hampehhhh aduhhhh

ej > memang pakai yg waterproff tapi tak leh lawan air mataku ini .. sob sob

erni > hi hi akak kontract sampai m*t* kat sini kot!... hi hi

lily > sebak di hati tak terkata :(

imz > jiwang yek hi hi